Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge dels col·laboradors de 'Sálvame'

'Sálvame' ho destapa: la «gran mentida» que deixa Andrea Janeiro a l'estocada

Jorge Javier va revelar la veritat sobre María José Campanario
Imatge dels col·laboradors de 'Sálvame'
'Sálvame' ho destapa: la «gran mentida» que deixa Andrea Janeiro a l'estocada | Catalunya Diari

Ja ha passat una setmana des que María José Campanario li declarés la guerra a Belén Esteban. Després d'anys en un conflicte silenciat, la dona de Jesulín de Ubrique esclatava per a sorpresa de tots mitjançant una carta que es va publicar a les xarxes socials, on atacava sense pietat a la col·laboradora de 'Sálvame' i amenaçava de desemmascarar les seves «mentides».

Unes línies carregades de tota mena d'improperis que, segons ella, responien a un atac per part de Belén que va acabar amb la paciència de María José Campanario. La televisiva va contraatacar com només ella sap fer-ho, posant-se a la mateixa altura en un encreuament d'insinuacions més pròpia d'una baralla de carrer.

La veritat que s'amaga després de la carta de María José Campanario

Ningú entenia les raons que van portar a la dona de Jesús Janeiro a reaccionar d'aquesta manera tan explosiva. Tanmateix, molts asseguraven que podia ser degut als problemes de salut que arrossega des de fa temps María José Campanario i que, sumats a les seves nits d'insomni, van provocar una reacció incoherent en l'odontòloga.

Tant Belén Esteban com la resta de col·laboradors de 'Sálvame' han assenyalat que María José Campanario estava en el ple ús de les seves facultats quan va escriure la polèmica carta, ja que era evident que estava ben redactada, gairebé sense faltes o expressions incomprensibles per al lector. Semblava que havia estat escrita per un professional o que la dona de Jesulín de Ubrique hagués rebut ajuda per a la seva redacció.

No obstant això, va ser Jorge Javier Vázquez l'encarregat de treure a la llum la veritat que s'amagava després de la carta de María José Campanario. El passat dissabte al 'Deluxe', el presentador va revelar que la carta «havia estat editada», i que l'original estava plena d'errors gramaticals, frases sense sentit que responien a «impulsos» que provocaven que en realitat el text fos inintel·ligible.

La principal teoria cau pel seu mateix pes

El fet que María José Campanario escrivís la carta d'una manera que deixa clar que les seves facultats mentals no estaven del tot bé -sigui per la medicació, pels seus problemes de salut o per l'insomni- encerta la teoria que des de fa dies s'ha anat mencionant en els platós de televisió.

Els col·laboradors asseguraven que la dona de Jesulín de Ubrique era conscient de les seves paraules, i la repercussió que aquestes tindrien amb l'única intenció de danyar una vegada més a Belén Esteban i tornar a ser notícia. Però, la reacció de l'odontòloga de retirar-se de la guerra i no pronunciar-se al respecte sumat al fet que la carta ha estat editada, deixen clar la postura que Campanario ha adoptat.

No està penedida

Tot i que María José Campanario afirmés que no farà més declaracions i que es troba «serena i tranquil·la», l'odontòloga «no està penedida perquè plasma en aquesta carta el que ella sent. És la reacció que té quan ella se sent amenaçada. L'única cosa que la va sorprendre és que es fes pública», assenyalava Isabel Rábago.

Durant la setmana que ha durat la polèmica entre María José Campanario i Belén Esteban, la dona del torero va prendre la ferma decisió de no veure la televisió i mantenir-se al marge de tot per intentar «aturar la guerra» i, el mateix que ha fet la col·laboradora de 'Sálvame', Campanario «ha frenat en sec i ha deixat tot en mans dels seus advocats».

No seria la primera vegada que la malaltia de María José li juga una mala passada. Fa anys la vam veure tenyida de rossa al més pur estil Belén Esteban, un fet que va aixecar rumors sobre una possible obsessió per semblar-se a la de Paracuellos. Sigui com sigui, aquesta nova informació sobre la veritable carta de María José podria ser l'explicació que s'amaga després de la reacció de l'odontòloga.

[predef]catalunya-diari-625[/predef]