Muntatge de Belén Esteban i el logo de 'Sálvame'

'Sálvame' dona una notícia que afecta Belén Esteban i ella esclata

'Sálvame' ha aconseguit, una vegada més, fer sortir de polleguera la tertuliana

'Sálvame' ha tornat a deixar tots els seus seguidors sense paraules després de compartir amb ells una inesperada exclusiva sobre Belén Esteban. El que menys esperava la direcció d'aquest programa era que la col·laboradora anés a explotar en directe per revelar el seu «secret inconfessable».

Belén s'ha tornat a convertir en una de les protagonistes principals de l'última emissió d'aquest conegut format de Mediaset España. Després d'estar setmanes defensant Anabel Pantoja, la tertuliana de 'Sálvame' ha estat enxampada amb la seva amiga gaudint dels Carnavals de Maspalomas.

Després de tot allò que ha passat entre la 'influencer' i Yulen Pereira, Belén no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora de viatjar fins a les Illes Canàries per passar un cap de setmana amb la seva 'gordi' i diversos amics.

Foto de Belén Esteban i Anabel Pantoja.
'Sálvame' emet unes imatges divertides de les televisives. | CatalunyaDiari

Tanmateix, només començar l'emissió de 'Sálvame', Belén Esteban s'ha emportat una inesperada sorpresa. Segons han revelat en exclusiva, aquest programa ha tingut accés a una informació sobre un esdeveniment que ha passat durant el viatge i per això el grup hauria decidit fer un pacte de sang. Com s'esperava, la col·laboradora ha esclatat en sentir-se directament assenyalada i no ha trigat a enviar una dura advertència. «Si voleu muntar un circ amb el meu marit… ni pensar-hi!», ha assegurat.

'Sálvame' fa sortir de polleguera Belén

Després que l'organització de 'Sálvame' emetés un divertit vídeo de Belén i Anabel disfressades de superheroïnes, la tensió s'ha apoderat de les instal·lacions de Telecincoen revelar un «secret inconfessable» sobre aquesta escapada.

Fotomuntatge d'Anabel Pantoja i Belén Esteban.
'Sálvame' té informació compromesa d'aquestes dues amigues. | CatalunyaDiari

Ara bé, abans de donar pas al confident que, suposadament, explicaria tot el que va passar durant el viatge, ha estat Kiko Matamoros qui ha donat algunes pistes. Segons aquest col·laborador de 'Sálvame', el confident de la tarda «té vincles amb les Canàries, amb exparelles d'Anabel i fins i tot amb exparelles de Belén». Després d'aquest primer avanç, Kiko no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora de fer a una pregunta inesperada a Belén Esteban: «Dani DJ va ser parella teva?», li va dir entre rialles.

Per part seva, Belén no ha pogut ocultar el seu enuig davant les càmeres de 'Sálvame' i no ha dubtat a enviar al seu company i a tot l'equip una dura advertència. «Si voleu muntar un circ amb el meu marit… ni pensar-hi!».

Kiko Matamoros, col·laborador de Telecinco, molt enfadat en un directe.
Kiko Matamoros ha matisat les seves paraules. | Telecinco

Després de veure la reacció de la tertuliana, Matamoros ha volgut matisar les seves pròpies paraules. «No treguis les coses de polleguera, no et tornis boja!», li ha assegurat a Belén. Segons ha revelat Kiko davant les càmeres de 'Sálvame', «la persona que ve té vincles amb les Canàries, amb una exparella d'Anabel i de Belén».

Aquestes insinuacions per part del seu company de feina no li han agradat gens a la tertuliana, que no ha trigat a fer-li un dur retret: «Quan es parla de l'exparella de la teva xicota Marta, treus foc pels queixals! Compte![…]Gràcies a Déu, estic feliçment casada. Jo no he estat amb un ex meu a les Canàries».

Moments més tard, ha estat Rafa Mora qui ha donat més pistes sobre els fets. Segons el tertulià de 'Sálvame', en un moment de la celebració, Anabel «va desaparèixer» després de retrobar-se amb un noi que, suposadament, «no ha oblidat». Com s'esperava, Belén no ha trigat a sortir públicament a defensar la seva amiga i ha assegurat que aquesta informació és totalment falsa i que ella no va veure res estrany aquell dia.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!