Imatge de Gerard Piqué al Palau Blaugrana.

L'entorn de Gerard Piqué revela la situació real amb Shakira: «Ara volen parlar»

«Sembla que Piqué ha demanat als seus advocats que parlin amb els de Shakira», diuen a 'El Programa de Ana Rosa'

Gerard Piqué sap que el compte enrere ha començat. L'excentral del Barça és plenament conscient que Shakira podria explicar-li a les properes hores que es trasllada definitivament a Miami i se n'hi va amb els seus fills. 

La situació entre els dos és molt tensa i, sense anar més lluny, la setmana passada Piqué va assegurar a 'El Món a Rac1' que havia escoltat la sessió de Shakira amb Bizarrap, però que no en volia parlar per no posar els nens pel mig. 

Shakira, mentrestant, sí que ha anat concedint entrevistes i enviant dards tant a Piqué com a la seva parella, Clara Chía. I ara, amb la intenció d'aturar aquesta guerra, Piqué hauria demanat als seus advocats que parlessin amb els de Shakira

«Està força cansat de provocacions»

«A mi el que m'expliquen és que ell està força cansat del que considera certes provocacions per part de la seva exparella. I també de com ella està gestionant el tema amb les criatures...», explica Marisa Martín-Blázquez a 'El Programa de Ana Rosa'. 

«Sembla que Piqué ha demanat als seus advocats que parlin amb els de Shakira. L'exfutbolista ha de preservar la seva línia editorial: el benestar dels nens. Ell considera que ho està preservant més que la mare dels petits», sentencia. 

Cal destacar que la setmana passada, a 'El Món a Rac1' amb Jordi Basté, Gerard Piqué ja va donar a entendre que no volia entrar en aquesta guerra per protegir els nens. Aixó mateix, aquesta setmana, a El País, el mateix exfutbolista va dir: «Cadascú té la responsabilitat d'intentar fer el millor per als seus fills. Es tracta de protegir-los i aquesta és la feina de tots els pares amb els nens. En això estic centrat i aquesta és la meva tasca com a pare».

Ara, l'u d'abril, s'obre un nou escenari per a Gerard Piqué i Shakira. I és que la colombiana va assegurar que tenia la intenció de marxar a Miami, als Estats Units, d'aquí a pocs dies. Veurem, doncs, què fa finalment Shakira

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!