Iñaki Urdangarin

Iñaki Urdangarin, de pedra: «Va a teràpia, no ho pot superar»

Iñaki Urdangarin ha estat assenyalat per un motiu que està causant sensació

Iñaki Urdangarin ha tornat al punt de mira després de la publicació d'una notícia que no l'ha deixat en bon lloc. El mitjà Show España assegura que la seva exdona es va posar a les mans de professionals per passar pàgina i poder començar de zero. La infanta Cristina suposadament no coneixia la presència d'Ainhoa Armentia i per a ella va ser una sorpresa desagradable.

Iñaki Urdangarin ha quedat retratat i les noves informacions no han fet res més que empitjorar l'ambient. El periodista Juan Luis Galiacho va revelar que rebria una pensió mensual de Cristina de Borbó i ara ha transcendit un altre detall. L'exduc de Palma rebrà una indemnització que supera els dos milions d'euros després de signar el divorci.

Iñaki juga amb avantatge, almenys això és el que expliquen a les tertúlies de Telecinco, perquè sap que té totes les paperetes per guanyar. Suposadament, coneix molts secrets de la família reial i Joan Carles li ha recomanat a la seva filla que tanqui ja l'assumpte. L'emèrit vol que Urdangarin deixi d'estar vinculat a la monarquia com més aviat millor perquè és força impulsiu.

Fotomuntatge de Cristina de Borbó i Iñaki Urdangarin
Urdangarin ha comès diversos errors. | Catalunya Diari

Iñaki ha rebut una oferta per plasmar les seves memòries en un llibre, el qual suposadament va començar a escriure a la presó. Una editorial molt coneguda s'hi ha posat en contacte, però el projecte està bloquejat per un motiu de pes. La infanta Cristina ha accedit a donar-li una indemnització i una pensió a canvi del seu silenci.

Urdangarin està rebent moltes crítiques i la notícia publicada a Show España no l'ha ajudat. Asseguren que la seva exdona va haver de fer teràpia per oblidar-lo perquè la separació va ser força tempestuosa. Aquesta és una de les raons per les quals han trigat tant de temps a parlar amb els advocats per formalitzar-ne la situació.

Iñaki Urdangarin ja no es pot amagar

El mitjà esmentat anteriorment assegura que la infanta Cristina anava dues vegades per setmana a una psicòloga que l'ajudava a avançar. Per a ella va ser un cop força dur perquè en cap moment es va imaginar que el seu marit tenia una amiga especial. És cert que vivien separats, però per assumptes que no tenen res a veure amb l'amor: era una necessitat.

Imatge d'Iñaki Urdangarin
Iñaki Urdangarin ha de donar la cara com més aviat millor. | Europa Press

Iñaki ha de residir a Espanya a causa dels seus problemes judicials i la seva exdona és a Suïssa perquè hi estudia la seva filla Irene. Tot anava bé fins que Cristina va descobrir que havien enxampat el seu marit amb Ainhoa Armentia, una administrativa de Vitòria. Alguns periodistes van arribar a dir que tot era una situació provocada per Urdangarin, que suposadament volia trencar el matrimoni.

L'excduc de Palma no es pot amagar, ha de donar la cara i explicar quines són les seves intencions amb la infanta Cristina. És cert que la filla de Joan Carles mai no ha tingut bona reputació, però, després de la seva separació, la seva popularitat ha augmentat. S'ha presentat com a víctima de la història i han assegurat que s'ha vist obligada a demanar ajuda a professionals.

Iñaki Urdangarin vol sentir-se lliure

Iñaki estaria desitjant deixar d'estar vinculat a la família reial per ser més lliure, però abans ha de solucionar certs assumptes. «Algunes fonts assenyalen que Cristina acudiria dues vegades per setmana a un terapeuta per buscar una sortida», informen. Aquesta informació no ha fet res més que empitjorar la situació i alimentar la tensió existent.

Urdangarin s'hi alliberarà els pròxims mesos, quan signi el seu divorci. Rebrà els diners suficients per estar callat una temporada, ja que així ho indica l'acord al qual han arribat.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!