'Sálvame' ensorra Rocío Flores fent públic el seu salari

La jove treu molt benefici als seus milers de seguidors

Fa molt temps que les xarxes socials s'han convertit gairebé en una segona feina per a molts personatges coneguts. I és que són moltes les marques que se'ls rifen per tal que facin publicitat seus productes, sabent de l'impacte que tindrà que aquests parlin bé davant els seus milers (o milions) de seguidors.

És per això que és normal que, a mesura que un famós va guanyant presència a les xarxes, cada vegada són més els posts publicitaris que fa i més diners el que ingressa amb ells. No hi ha dubte que un dels personatges que més ha crescut en aquest aspecte ha estat Rocío Flores, sent cada vegada més mediàtica, sobretot des que es va començar a emetre la docusèrie de la seva mare Rocío Carrasco, 'Rocío. Contar la verdad para seguir viva'.

En les últimes setmanes, no hi ha dubte que s'han disparat els seus seguidors a Instagram. Encara que la seva fama en aquesta xarxa social ja va començar a créixer des del seu pas per 'Supervivientes', realment no ha estat fins als últims mesos que ella mateixa ha començat a cuidar la seva pròpia imatge a les xarxes, cuidant al mil·límetre qualsevol cosa que hi penja.

I és que ha passat de compartir selfies familiars o amb el seu nuvi com podríem fer qualsevol de nosaltres a compartir imatges totalment professionals. I fins i tot en alguna ocasió les ha aprofitat per fer un sorteig entre aquells que la segueixen.

Veient com s'està convertint en tot un cas a estudiar, 'Sálvame' ha volgut analitzar com ho ha fet per multiplicar per dos els 400.000 seguidors que tenia fa tot just uns 3 mesos. Ni tan sols la mala imatge que es podria tenir d'ella després que la seva mare relatés la pallissa que li va donar, ha evitat que actualment siguin 778.000 les persones que la segueixen.

Els beneficis que aconsegueix Rocío amb les seves xarxes socials

Per fer-ho van parlar amb l'expert en xarxes socials José Noblejas. El càlcul que ell fa és que per cada vegada que fa un sorteig o comparteix una imatge d'una peça de roba o un altre producte cobra uns 3.000 o 4.000 euros. I sabent que sol fer, com a mínim, un al dia, la xifra d'ingressos mensuals no és gens menyspreable. Parlem d'almenys 90.000 euros.

Però és que cada vegada està més exposada mediàticament, de manera que és possible que està xifra no deixi d'augmentar. Ja no és només que la seva mare estigui parlant d'ella, el pas d'Olga Moreno per 'Supervivientes' també l'ha beneficiat. Només cal recordar que no només fa defensora de la seva segona mare als platós d'aquest programa, sinó que apareix de manera fixa a 'El Programa de Ana Rosa'.

Manuel Bedmar, pel camí de seguir els passos de la seva xicota

Veient l'èxit que està tenint Rocío Flors amb les seves xarxes socials, hi ha ja qui apunta la persona podria seguir els seus passos. A poc a poc, Manuel Bedmar, el seu nuvi des de fa anys, s'ha convertit també en una persona molt seguida a les xarxes socials.

El jove va començar fa un temps mantenint el seu compte en privat perquè només el poguessin seguir aquells que ell volia, però ja no és així. I encara que no arriba a les xifres de la seva noia, els seus 70.000 seguidors és una xifra bastant important i que segur que, per poc que cuidi la seva imatge a les xarxes, diverses marques es començaran a fixar també en ell.


Comentaris

envia el comentari