Jorge Javier Vázquez

'Salvame' entona el mea culpa i explica la veritat: «Ho vam fer fatal»

Jorge Javier ha deixat clar què van fer malament amb Mila Ximénez després de la seva mort

A Sálvame sempre trobem els millors moments, i és que ens assabentem de tota mena d'informació sobre la vida dels nostres famosos, així com de la vida dels nostres tertulians o fins i tot ells ens donen els seus millors drames personals.

Doncs és clar que al programa vespertí de Telecincono hi falta mai res, i res significa res. Així és, ja que també hi ha moments de tristesa i malenconia.

No hi haurà oblit

El presentador Jorge Javier Vázquez va anar el 12 de novembre a Fiesta a parlar sobre el seu llibre 'Antes del Olvido'. En ell, hi parla de la seva vida, dels seus moments més íntims i foscos. Així mateix, va dir que no es va poder sentir més lliure quan va escriure el llibre.

La inspiració que va tenir per escriure-ho va ser els moments de dol viscuts mentre superava la mort de la seva estimadíssima amiga Mila Ximénez, que va morir el juny de l'any passat a causa del càncer de pulmó que va anunciar en 2020.

Mila i Jorge Javier es van conèixer a Aquí hay Tomate l'any 2003, per seguir més tard junts a Sálvame, així que han estat junts gairebé vint anys. De fet, ell mateix va dir que era com la seva parella, però sense sexe.

Clarament, sent la distracció per oblidar a la tertuliana de Sálvame el motiu pel qual va començar a escriure el llibre, li va dedicar una de les cartes més boniques.

«Mila, segur que ja has trobat al meu pare, us caureu bé, no en tinc cap dubte. (...) Llanceu-me un cable, camina (...) Alba està molt millor, més tranquil·la, diu que cada dia et sent més a prop i jo, com saps, no deixo de pensar en tu. T'estimo, fins a sempre. El teu noi», li dedica.

Aquestes van ser les emotives paraules que va escriure el de Badalona a la sevillana al seu llibre i que va llegir al programa Fiesta. Així mateix, no podia faltar en aquell programa la trucada de la filla de Mila Ximénez, Alba Santana, que va fer emocionar Jorge Javier.

Jorge Javier a 'Sálvame'
Jorge Javier Vázquez era gran amic de Mila Ximénez | TELECINCO

El gran error de Sálvame

Jorge Javier era al programa de Fiesta aquest dissabte passat. Després de parlar del seu llibre 'Antes del Olvido', va dedicar unes paraules a la seva estimadíssima amiga, Mila Ximénez. Primer, va començar a parlar de la realitat que s'estava patint en aquell moment en què la tertuliana va morir.

El juny del 2021, la fragilitat i el destí de Mila ja era una realitat per als més propers de la sevillana. Tanmateix, van estar durant els últims dies atents a qualsevol notícia seva, fins que, dimecres 23 de juny, van assabentar-se que havia mort.

Aquest dia no es va emetre Sálvame, doncs, aquella mateixa tarda jugava la Selecció Espanyola a l'europeu. La cadena de televisió va treure hora i mitja del previ del partit, així que els tertulians de Sálvame es van reunir, van comunicar la notícia de la mort de la periodista i van dedicar tot el temps que tenien permès a Mila Ximénez.

Tot seguit, el dijous 24 de juny, van dedicar un programa especial a Mila Ximénez. Després d'aquest programa, no es va tornar a esmentar la tertuliana. I segons explica Jorge Javier, fer com que Mila no ha existit per intentar superar-la, ha estat un gran error que ella no es mereix.

Homenatge a Mila Ximénez a 'Sálvame'
Homenatge a Mila Ximénez a Sálvame el 24 de juny de 2021 | Telecinco

L'escriptor també explica que la majoria dels tertulians no han pogut superar Mila, ja que encara es troben com en un tràngol. Sí, perquè no han intentat superar-la, sinó que van prendre la decisió d'aparcar la seva mort de banda.

Per descomptat, les paraules de Jorge Javier Vázquez sobre la seva companya Mila Ximénez i sobre els seus companys de Sálvame, farà reflexionar els tertulians per enfocar la pèrdua de la periodista d'una altra manera.