Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Kiko Matamoros

Les col·laboradores de 'Sálvame' van enxampar Kiko Matamoros sent infidel a Makoke

El col·laborador va revelar tota la veritat al polígraf del 'Deluxe'

Kiko Matamoros
Les col·laboradores de 'Sálvame' van enxampar Kiko Matamoros sent infidel a Makoke | Telecinco

Kiko Matamoros va mostrar una gran generositat amb el 'Deluxe', un dels programes de Telecinco per als quals treballa i que necessitava un molt bon contingut per debutar puntualment a les nits dels diumenges. El col·laborador ja va avançar en els dies previs que diumenge se sotmetria al polígraf més difícil i dur al qual s'ha sotmès fins al dia d'avui.

Recordem que Matamoros és el personatge televisiu espanyol que més vegades s'ha assegut en els cables de Conchita, però aquest cop amb què ha explicat els podria haver arribat a cremar. D'aquest polígraf van sortir dades molt dures i que dibuixen un entorn molt tèrbol al voltant del polèmic col·laborador.

Matamoros no va tenir cap problema a confirmar que consumeix substàncies des dels setze anys, indicant que la seva exdona, Makoke, tampoc va descobrir res de nou al seu costat. El col·laborador també va admetre que entre les seves idees està el fet de treure de la seva herència a la seva filla Anita Matamoros, per evitar així que la mare d'aquesta i el seu fill, Javier Tudela, puguin arribar a beneficiar-se de les propietats i de diners que té el col·laborador.

D'aquesta manera, Anita serà l'única filla de Matamoros que quedarà allunyada del patrimoni del seu pare, una dada que de segur complicarà encara més que la jove torni a acostar-se al seu pare. Una relació que està completament trencada des que aquest es va separar de la seva mare i s'ajuntés amb la 'influencer' Marta López, una de les principals enemigues de la seva filla menor.

La veritat és que el tertulià mai s'ha amagat de les infidelitats que ha comès cap a la col·laboradora de 'Viva la vida', però el que no sabíem és que les seves companyes de 'Sálvame' li havien guardat el secret d'un d'aquests passos i que va ocórrer quan aquest encara estava amb Makoke.

Ahir, mentre destapaven algunes de les preguntes que no es van poder respondre per falta de temps en el 'Deluxe', Mila Ximénez feia saltar pels aires la dada més ben guardada del programa de les tardes de Telecinco.

La col·laboradora es remuntava l'any 2015, quan les col·laboradores del programa van organitzar un comiat de soltera a Lydia Lozano, quan anava a casar-se amb el seu marit Charly.

Kiko es va acostar a saludar a una amiga especial

Segons sembla, les col·laboradores es trobaven celebrant el comiat de Lydia, quan de cop van veure de lluny a Kiko Matamoros ballant de manera molt acaramel·lada amb una jove morena, i que sembla que no es tractava de la seva dona, Makoke.

En aquest moment, les col·laboradores, entre les quals es trobaven Gema López, Belén Esteban o María Patiño, van intentar dissimular per no incomodar el tertulià, que estava consumant una nova infidelitat cap a la seva dona. Aquest, quan va veure que allà es trobaven les seves companyes no va tenir problema a acostar-se i presentar la noia amb la qual estava gaudint d'una divertida nit.

Per la seva banda, el col·laborador no va negar aquesta trobada i va recordar amb exactitud aquest moment. Matamoros va dir que Makoke va dient que totes aquestes infidelitats són un fanal i que només ho fa per no quedar desdibuixat per les banyes que ella li va posar en el passat. Però, tot i això, el mateix col·laborador ha dit que no és capaç de comptabilitzar els seus enganys, cosa que ens fa entendre que Kiko s'ho ha passat millor que bé, mentre la seva dona l'esperava a casa.

Encara que aquest polígraf ja és història, sembla que en els pròxims dies seguiran apareixent noves dades molt reveladores i que acabaran de definir a la perfecció el desastre que va ser el matrimoni entre els dos col·laboradors de televisió, que sembla que estan lluny de fer les paus, i passar de pàgina d'una vegada per totes.