Jorge Javier Vázquez

'Sálvame', a punt de perdre a la seva col·laboradora estrella: té una oferta

Kiko Hernández ha rebut una oferta molt difícil de rebutjar

Supervivientes 2023 ja comença a escalfar motors i temptar als propers concursants. I un ha deixat sense paraules tot Telecinco. Sí, ja que Kiko Hernández rebia la temptadora oferta en ple directe, mentre que els companys es veien incapaços de contenir l'emoció.

«Puc explicar oficialment que m'acaben d'oferir oficialment anar a Supervivientes 2023», anunciava orgullós el col·laborador. I el millor és que no ho faria sol, ja que el seu suposat xicot, Fran Antón, també entra dins del paquet. Tot i això, Kiko té clar que el seu íntim amic no acceptaria mai anar a Hondures.

Kiko Hernández
Kiko Hernández rep una oferta que no podrà rebutjar | MEDIASET

«A ell li han ofert anar a Supervivientes, però no s'ho està pensat, no hi anirà», aclaria Kiko Hernández. «Li he dit que faci el que vulgui», afegia.

Mentre que, per la seva banda, Jorge Javier Vázquez feia broma amb l'assumpte assegurant que «un dels dos s'ha de quedar amb les nenes».

Fran Antón, l'amic especial de Kiko Hernández
Fran Antón, l'amic de Kiko Hernández, també ha estat temptat | FRAN ANTÓN @FRANANTONLOPEZ

De moment, Hernández segueix pensant-se molt bé si acceptar, i més tenint en compte que és el primer any en què podria participar. Tanmateix, queda clar que no seria el primer col·laborador de Sálvame que s'anima a fer el pas.

I és que altres cares conegudes del programa com a Mila Ximénez, Anabel Pantoja, Rafa Mora, Chelo García Cortés o Kiko Matamoros han viscut i aprofitat l'experiència al màxim.

«Crec que per a nosaltres seria una cosa que t'ho agrairíem sempre com a programa, que fossis a SV i que comptéssim amb tu com a concursant», apuntava Vázquez.

Sálvame pot perdre un dels seus col·laboradors estrella

Tot i això, Kiko confessava que té por de poder decebre l'audiència. «Aquest senyor des que està assegut al programa de televisió ha destrossat 'realities'», afegia el presentador.

«Té més responsabilitat que ningú perquè la gent dirà què hi fa», comentaven sobre l'actitud mostrada per Hernández. El que és clar, però, és que si Kiko acaba acceptant, seria un gran as a la màniga per al concurs a l'hora de remuntar les xifres d'audiència.

Homenatge a José Luis Losa a 'Supervivientes'
Una nova edició de 'Supervivientes' escalfa motors | Mediaset

Aquest mateix estiu, un altre nom ressonava amb força de cara a la propera edició, i era ni més ni menys que Oriana Marzoli. «No diguis mai d'aquesta aigua no beuré», apuntava la televisiva de cara a aquesta nova oportunitat.

«És veritat que m'encantaria dir, sent m'he superat i vull veure fins a quin punt he madurat com a persona», afegia. El més curiós és que la jove ja passava per Hondures en dues ocasions més, que van passar a la història precisament per durar tot just uns dies al concurs.

Imatge del logo de 'Supervivientes'.
Supervivientes comença a moure fils | Mediaset

Oriana té ganes de demostrar que ja no és cap nena i davant seu té l'oportunitat perfecta, encara que de moment es troba participant en un altre 'reality': el GH VIP d'Itàlia.

Després dels grans fracassos acumulats a la cadena, Telecincoté moltes esperances posades en què s'ha convertit en el seu programa estrella. «Supervivientes no és 'Jara i Sedal' ni ho patrocina 'Pescanova'. És un programa d'entreteniment», opinava Kiko Hernández.

De fet, el col·laborador té clar que cal saber donar joc: «En aquest programa hi ha els que són anònims i els que tenen títol». Per ell «si el format fa aquesta audiència brutal, és per ells».

Imatge dels concursants de Supervivientes 2022
Supervivientes podria remuntar l'audiència de Telecinco | Mediaset

Ara, Kiko té davant un repte molt important en què pot demostrar qui és realment i donar-se a conèixer una mica més. Però, més enllà del tertulià, els espectadors ja han fet les seves travesses i han muntat el seu càsting somiat de cara a la pròxima edició.

Així, ressonen amb força noms com a Tamara Falcó, que segueix al punt de mira després de la seva ruptura amb Íñigo Onieva, Laura Escanes, Miguel Frigenti i fins i tot la mateixa Georgina Rodríguez.