Muntatge fotogràfic de Jorge Javier amb cara d'espantat i el rostre pixelat d'un col·laborador de Sálvame

'Sálvame' comença la seva caça de bruixes i assenyalen al traïdor

Kiko Hernández vol conèixer quin company és el que filtra detalls de la seva vida

Kiko Hernández sospita que a Sálvame hi ha algú que se'n va de la llengua amb molta facilitat. Així és, que sap massa i s'encarrega d'avisar la premsa per trair els companys. I tots apunten a la mateixa persona, encara que de moment guarden silenci per no equivocar-se a les acusacions.

El tertulià s'ha vist afectat en els últims mesos per la presència d'aquest talp. Sospita que pertany a algú de l'equip, però encara no gosa revelar la seva identitat. De fet, podria ser qualsevol i arribat el moment es podria desconfiar de tothom.

Kiko sempre ha intentat ser molt hermètic amb tot allò referent a la seva vida privada, però des de l'estiu passat se sent perseguit pels fotògrafs. Segons sembla, controlen cada pas que fa, i més si va acompanyat.

Se l'ha pogut veure diverses vegades amb el seu íntim amic Fran Antón. D'aquesta manera, ambdós han estat retratats sortint junts de la casa del col·laborador, però també van ser sorpresos en alguna escapada. La més recent, fa uns dies Vejer de la Frontera, a Cadis.

El que no entén és que cada vegada que fa un viatge l'acabin descobrint i el treguin a la portada de les revistes. Per tant, hi ha algú que s'encarrega de fer la delació als mitjans. En principi, podria ser qualsevol enemic que tingués dins de Sálvame, que no són pocs.

Encara que tampoc es pot descartar que sigui algú molt proper, amb el qual manté un tracte molt directe. Sobretot perquè controla tots els seus moviments i està al corrent dels seus plans. Ja se sap que alguns per diners serien capaços de vendre fins i tot el seu millor amic.

Kiko Hernández
Kiko Hernández sap que algú filtra informació a la premsa | MEDIASET

Així les coses, Kiko Hernández no es deslliura dels traïdors per molt que s'entesti a portar en secret la seva vida privada. A més a més, el tertulià posa al punt de mira els companys del programa.

Però és possible que els que se'n vagin de la llengua siguin altres. Sí, ja que hi ha la possibilitat que el 'talp' sigui algú del cercle més proper a Fran o una persona del teatre.

Gent propera al col·laborador assenyala que «ell sospita una persona en particular. Però no té proves que demostrin la seva culpabilitat». Per tant, prefereix mantenir-se callat i esperar tenir indicis per acusar algú concret.

Més d'un deu haver posat el focus en què fos la seva amiga Belén Rodríguez, però, segons sembla, els trets no hi van per aquí. Tot i els darrers enfrontaments i encreuaments de retrets, no la considera capaç de fer això.

Amb anterioritat havia reparat en una altra companya com Laura Fa, però tampoc va tenir la possibilitat de confirmar-ho. Comença a sentir-se una mica preocupat per la situació, mostrant-se desconfiat amb la gent que s'asseu al seu voltant.

▶️ Vídeo del dia

Kiko Hernández, fart de la situació

Kiko Hernández, després d'estar molts anys parlant dels altres, ara ha esdevingut protagonista. I quan se li comenta la possibilitat que mantingui una relació amb en Fran, sempre fa cara de pòquer i ho desmenteix.

De fet, es troba especialment incòmode pronunciant-se sobre la seva vida íntima. Sempre l'havien respectat, però ara han decidit saltar totes les línies vermelles, tant al seu programa com a les revistes del cor.

Kiko Hernández i Fran Antón
Kiko Hernández continua mantenint que Fran Antón no és la seva parella | Cedida

Està especialment molest amb el tracte que rep per part de la direcció de Sálvame i dels seus companys. Abans preferien mantenir la boca tancada, però ara ja no tenen cap inconvenient a abordar qüestions sobre la sexualitat del tertulià.

Kiko Hernández va estar fa uns dies amb el seu amic a Cadis. Allà es va reunir amb els seus companys del teatre, però arribada la nit va marxar amb Fran a una casa que tenien reservada. A més, van fer una escapada a Màlaga.