Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Raphael.

Raphael assenyala a un home per explicar el canvi que està vivint

Raphael s'ha sincerat com mai abans

Parlar de Raphael és parlar d'una de les grans llegendes musicals espanyoles. L'autor porta tota una vida dedicada a la música i la seva extensa carrera artística ha deixat un llegat que perdurarà per sempre. Als seus 79 anys, Raphael sempre busca noves maneres de reinventar-se, perquè si alguna cosa ha caracteritzat sempre el cantant, és la seva versatilitat.

L'artista ha demostrat que l'edat només és un número i que això no li impedeix pas posar-se damunt d'un escenari. En una entrevista recent a El Hormiguero, Raphael va parlar sobre els nous projectes que té entre mans. A més, ha assenyalat una persona que ha estat clau per a ell durant l'últim any i que l'ha fet canviar completament.

Raphael
Raphael afronta amb molta il·lusió la nova etapa | GTRES

Raphael se sincera sobre la nova etapa

L'intèrpret de Mi gran noche està pletòric en aquesta nova etapa que està vivint. Si alguna cosa té clara, és que ell no pensa retirar-se. Almenys, no de moment. Amb la seva incorporació al programa La Voz, Raphael ha experimentat un ressorgir de la seva popularitat.

Aquest era un dels principals objectius que buscava amb la seva participació, atreure noves generacions i donar-se a conèixer entre el públic més jove. Però les seves ambicions van més enllà, el darrer any, el cantant ha estat immers en la preparació del seu nou disc d'estudi.

Qui li diria Raphael que a La Voz coneixeria l'home perfecte per al seu nou projecte? Al concurs va conèixer Pablo López i gairebé des del primer moment es va forjar una gran amistat. Pablo ha estat la mà dreta de Raphael durant l'enregistrament del seu darrer disc i ha reconegut que, encara que no ha estat fàcil poder dur a terme un projecte de tal envergadura, el resultat ha estat increïble.

Foto de Pablo López
Pablo López i Raphael fan un tàndem molt bo | Europa Press

Raphael confessava a Pablo Motos que, en alguns moments, Pablo li ho ha fet passar «realment malament», ja que el cantant és molt exigent amb la seva feina: «Et donava una cançó que era tan bona. Fa una cosa que t'agrada tant que val les males estones que t'ha fet passar», revelava. Tot i això, Raphael ha volgut deixar clar que no tot ha estat tan dolent: «A mi no m'ha fet passar males estones, era més als productors que ho volien treure tot com més aviat millor», comentava.

L'artista ha confessat que, juntament amb Pablo, són un tàndem perfecte. Raphael revelava que «han arribat a gravar un disc complet en tan sols un dia». Amb López, Raphael ha redescobert la manera de fer música.

Raphael i Natalia, més de 50 anys d'amor

A la banda professional, el cantant viu una autèntica època daurada, però personalment tampoc no es pot queixar. Des de fa més de 50 anys té el cor ocupat per la periodista Natalia Figueroa i cada cop que l'artista parla públicament, només té paraules d'amor i agraïment.

Raphael i la seba dona, Natalia Figueroa
Raphael i Natalia Figueroa fa més de 50 anys que estan junts | GTRES

El mes de juliol passat van celebrar les noces d'or, i és que el matrimoni ha viscut una infinitat d'històries. Els seus tres fills, Jacobo, Alejandra i Manuel, i els seus vuit nets són els pilars fonamentals del matrimoni.

A través del seu compte d'Instagram va voler dedicar-li un bonic gest a la seva dona. Raphael va publicar una fotografia del dia de l'enllaç: «50 anys del nostre gran dia, i aquí seguim!», escrivia el cantant.