Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Ivonne Reyes

Ivonne Reyes explica de qui va estar embarassada i pateix les conseqüències

Ivonne Reyes i el calvari que ha viscut durant els darrers anys

Ivonne Reyes és un dels grans personatges del cor del nostre país. Durant anys, la model veneçolana ha col·laborat en una infinitat de programes de televisió. Però, sens dubte, va ser la seva relació amb Pepe Navarro, cosa que la va catapultar de ple al cim de la fama.

Tanmateix, amb el pas del temps Ivonne ha arribat a reconèixer que aquesta relació va ser molt tempestuosa i només li va portar problemes. A més, segons ha sostingut sempre, fruit d'aquesta relació va néixer Alejandro Reyes. Tot i que, Pepe sempre ha volgut passar «de puntetes sobre aquest tema», cosa que ha estat molt dura per a Ivonne.

Ivonne Reyes i els durs anys que ha viscut

Durant molts anys, la presentadora va sostenir que havia tingut el seu fill Alejandro amb Pepe Navarro. Tot i això, per més que ho digués en multitud de platós de televisió, el popular presentador mai es pronunciava.

Així que, després de diversos litigis legals i enfrontaments televisats, l'advocada d'Ivonne va revelar a El Programa de Ana Rosa que les proves eren clares. «L'única cosa certa que hi ha aquí és que Pepe Navarro és el pare d'Alejandro i la resta són conjectures i xerrameques», sentenciava.

Ivonne Reyes a 'Viva la vida'
Ivonne Reyes ha estat envoltada d'una autèntica guerra legal i mediàtica | MEDIASET

Tot i això, el presentador de Hoy Cruzamos el Missisipi, ha fet orelles sordes a totes aquestes declaracions. De fet, en una recent intervenció davant les càmeres d'Europa Press va arribar a titllar de «malalta» la model.

«Per aquí segur que hi ha algun psiquiatre. Parleu amb ell del tema Ivonne i segur que us pot dir molt més. Una dona que jo crec que està malalta, no s'explica com enganyar d'aquesta manera, mantenint una mentida», revelava.

A més a més, el presentador va voler deixar clar que ja estava «cansat» que Ivonne parlés amb total impunitat i estava disposat a prendre mesures legals.

«Jo tinc un assumpte judicial per davant i ella s'haurà d'enfrontar a la llei. Jo no parlaré de llit ni de bon tros. A ella li paguen per això, perquè segueixi amb el seu negoci endavant», revelava.

«Això ho haurà de dir davant d'un jutge i això no serveix davant d'un jutge. Davant d'un jutge haurà de donar la cara per aclarir el possible delicte que estigui cometent en aquest instant», sentenciava.

Totes aquestes batalles legals han anat perdurant en el temps, a més de sumar-li la gran pressió mediàtica que exercien sobre Ivonne. Això va portar la presentadora a viure situacions molt dures, on va revelar «haver tocat fons» i ser incapaç d'«aixecar el cap».

Ivonne Reyes es manté forta a la batalla legal contra Pepe Navarro

Ivonne ha manifestat més d'una vegada que no pensa donar-se per vençuda. El mes d'agost passat, la model va guanyar la batalla legal a Navarro. I és que, el presentador va demandar Reyes per vulnerar el seu dret a l'honor en una exclusiva que va donar per a la revista Lecturas.

Pepe Navarro i Ivonne Reyes.
Pepe Navarro i Ivonne Reyes continuen la seva guerra als jutjats | CatalunyaDiari

Pepe Navarro li exigia la quantitat de 60.000 euros per tacar el seu honor, però la justícia no li ha donat la raó. Però aquesta no és l'única guerra oberta que tots dos tenen.

Així és, perquè va ser al juny quan Navarro li va guanyar el judici a causa d'unes declaracions que havia abocat la model al plató de Viva la vida. Finalment, el presentador va sortir victoriós d'aquest contenciós i va quedar totalment absolt.