Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Pedro Carrasco

Pedro Carrasco sabia quin era el secret del passat de Raquel Mosquera

Pedro Carrasco coneixia el secret de la perruquera

Les famílies dels nostres famosos sempre regiren assumptes i polèmiques, fins i tot quan n'hi ha membres quan moren. Pedro Carrasco, el pare de Rocío Carrasco, va morir el 2001, però per què seguim parlant sobre ell i de la seva vídua Raquel Mosquera?

Doncs, tot des que Rocío Carrasco va treure la seva docu-sèrie la primavera de l'any passat, ja que en té més d'una temporada. En aquest documental biogràfic, la filla de Pedro Carrasco explicava sobre totes les persones i els successos tràgics que li van succeir arran del seu matrimoni amb Antonio David Flores.

Les dues dones de la vida de Pedro Carrasco

Rociíto, més enllà de la seva relació amb Antonio David Flores i els seus fills, Rocío Flores i David Flores, també va tenir l'oportunitat d'esmentar la relació que tenia amb la segona dona del seu pare Pedro Carrasco, Raquel Mosquera.

Imatge d'abans de Raquel Mosquera amb Pedro Carrasco i Rocío Carrasco
Rocío Carrasco ha parlat de la relació entre el seu pare i Raquel Mosquera| CatalunyaDiari

Cadascuna de les dues manté una versió diferent sobre la relació que la filla i vídua del boxejador van tenir. Per a Rocío, Raquel era la que la dolenta de la història i viceversa.

Imatge d'abans de Pedro Carrasco i Raquel Mosquera
Raquel Mosquera explica la seva versió sobre la relació | Telecinco

A la nova temporada de la seva docu-sèrie, on podem escoltar la història completa entre totes dues per part de la versió de Rocío, sabem com eren les disputes que van tenir per l'herència de Pedro Carrasco i el seu afany de culpar l'una a l'altra sobre la mort del boxejador. Igual que els insults que s'envien.

Pedro Carrasco va morir el 2001 a causa d'un infart. Un fet que Raquel atorga la culpa a l'estrès que va patir amb la seva filla en discutir després d'un any sense parlar-se per l'accident de cotxe que va tenir Rociíto amb Fidel. Sí, perquè això el va portar a fumar descontroladament.

Per la seva banda, Rociíto afirma que va ser per part de la vídua del boxejador el que el va portar a tenir un atac de cor. Quan l'exmarit de Rocío Jurado va morir, Rocío afirma que Raquel la va estar manipulant i va aconseguir una herència que no li pertanyia i que la va enriquir.

Però és que per part de la perruquera, va ser Rociíto la que va intentar apropiar-se de les pertinences de la manera més egoista possible i va fer grans desajustos en les taxacions dels objectes de valor del boxejador perquè ella se'n pogués beneficiar.

El secret de Raquel Mosquera que ja sabia Pedro Carrasco

Amb el nou projecte del documental biogràfic de Rocío Carrasco, va entrar més detalladament sobre la seva polèmica relació amb Raquel Mosquera i la veritat és que els últims dies els programes del cor han estat carregats amb elles dues.

La filla de Pedro Carrasco va tenir per donar i repartir-ne la vídua, i a més, deixant-la en evidència. «Ella el que ha de fer és explicar la veritat (...) Ha d'explicar la seva història a Alemanya, per què els seus pares se'n van anar a Alemanya. Ha d'explicar la seva història i no la dels altres», va dir Rocío.

I és que els pares de Raquel Mosquera, com moltes famílies en moments delicats, van emigrar a Alemanya pels problemes econòmics que tenien a Espanya. De fet, es diu que van tornar a Espanya perquè li van diagnosticar el trastorn bipolar i aquí era més senzill tractar-lo.

Aquests comentaris, si els traiem de context o els llegim entre línies, com no està confirmat, es pot entendre que la vídua de Pedro Carrasco era prostituta a Alemanya i que la parella es va conèixer quan el boxejador demanava els seus serveis. I és que Rociíto no va saber mai de la història de com es van conèixer el seu pare i Raquel.

Tot això no agradat gens a Raquel Mosquera i dissabte, durant el Deluxe, es va tractar durament aquest tema. Allà van intentar buscar el balanç entre les dues versions, trobant contradiccions a la versió de Rocío Carrasco i a la de la perruquera.

És clar que el presentador, Jorge Javier Vázquez, anava a favor de la seva nova gran amiga Rocío, entre altres col·laboradors del programa. Per la part de Raquel, sorprenentment hi havia Belén Esteban, la que va començar a recolzar incondicionalment Rocío després de la primera part de la seva docu-sèrie.

Belén va dir que ja no es creia la història de la filla de Pedro Carrasco amb la segona part del seu programa. Rocío no és una persona perfecta i no pot tenir la raó en tota la història, de la mateixa manera que la història de Raquel Mosquera no podia ser al cent per cent veritable.

És clar que, tot i això, tant Rocío Carrasco com Raquel Mosquera continuaran remenant el passat fins que alguna cometi algun error.