Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Belén Esteban a plató

Belén Esteban fa el favor de la seva vida al seu nou amic íntim

Belén Esteban diu la veritat sobre una de les seves antigues amigues

Belén Esteban és una de les col·laboradores estrella de Sálvame. Tot i això, ja ha deixat caure en més d'una ocasió quan podria ser la seva retirada del món televisiu. I és que, la 'princesa del poble' porta en antena ni més ni menys que 22 anys.

De fet, ella mateixa té decidit quan serà aquell moment, però abans de marxar té algunes missions per completar. «Quan acabi Sálvame jo acabaré amb ell. Ho tinc claríssim», explica.

«Em sento orgullosa de treballar on treballo», deia traient pit d'on és. Belén Esteban va arribar a la fama de casualitat, quan es feia formal la seva relació amb el torero Jesulín de Ubrique. Després d'haver fet una entrevista amb María Teresa Campos i haver trencat la seva relació amb el torero, la tele la va fitxar com a col·laboradora i tertuliana a diversos programes de televisió.

Així, Belén Esteban durant la seva aventura ha forjat grans amistats. Jorge Javier Vázquez n'és un, a més de Terelú Campos, Anabel Pantoja o Carlota Corredera.

I, entre les amigues de Belén Esteban, hi ha algú que no oblidarà mai. No obstant això, ara aquesta relació trontolla. Parlem de Belén Ro, qui ha fet un salt a la polèmica després d'haver estat prestador de Kiko Hernández per 100.000 euros.

«S'ha d'envoltar de la gent que realment és la seva amiga»

Davant la sorpresa de molts, l'abast de la notícia es va disparar i ha fet malbé la imatge de la periodista. Per això, Belén Ro ha acusat d'assetjament al programa i ha eliminat els col·laboradors del seu compte a les xarxes socials. Una decisió que ha agradat poc als de Sálvame.

'Storie' de Belén Esteban amb les seves companyes de Telecinco durant el seu aniversari
Belén Esteban va celebrar el seu aniversari envoltada de les seves amigues | Instagram

Però entre aquests pocs amics que no té bloquejats hi ha Kiko Jiménez i Víctor Sandoval. Així que molts dels col·laboradors es preguntaven per què Sandoval no donava la cara per la seva amiga. Sí, perquè en aquests moments la seva popularitat ha baixat com l'escuma.

Davant d'això, Kiko Jiménez va ser el responsable de donar una resposta en nom de Sandoval, aclarint quina era la seva postura. «Em diu que no vol compartir espai amb segons quines persones. Les noves incorporacions que hi ha hagut a ell no li agraden. Prefereixo tenir dignitat, em va dir això», deia.

Belén Esteban, no obstant això, va tenir una cosa a dir sobre això. I tot perquè va rebre un missatge de Sandoval en què desacreditava les paraules del seu company. «Víctor em posa: És mentida», explicava la col·laboradora.

Però el missatge no quedava aquí, ja que i va enviar un altre missatge en què tenia clar què volia fer. «Diu que no vol venir a defensar-la, vol venir a treballar», confirmava.

Foto de Belén Esteban a 'Sálvame'
Belén Esteban a Sálvame | Mediaset

Això sí, Belén Esteban i Belén Ro van coincidir fa poc en un sopar d'amics, on la 'princesa del poble' no va dubtar a donar la cara per ella. «Jo m'he equivocat moltíssimes vegades amb amics», deia.

«No vull culpar ningú. Quan m'ha passat alguna cosa amb algú i ho he hagut de dir a la tele, ho he dit», seguia. I opinava que «ha de fer un pas endavant». Finalment, va aconsellar que ha «d'envoltar-se de la gent que és la seva amiga realment i li diu les coses de debò».