La periodista María Patiño al plató de 'Sálvame'

'Sálvame', en xoc: Insinuen que María Patiño hauria guardat «neu a casa seva»

Rafael Amargo ha concedit una polèmica entrevista a Telecinco

Sens dubte, l'entrevista de Rafael Amargo a 'Sábado Deluxe' diumenge passat, 21 de febrer, no va deixar ningú indiferent. Molt segur de si mateix, el ballador s'asseia al plató disposat a defensar la seva innocència després de ser acusat de tràfic de drogues i pertinença a una banda organitzada. A més, el susdit no ha perdut l'oportunitat de carregar contra María Patiño malgrat que aquesta no era present al plató.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La veritat és que la guerra mediàtica entre els dos ve de lluny. Després que aquest decidís donar plantada a 'Socialité', María Patiño no dubtava a carregar durament contra ell. Des de llavors, Rafael Amargo i la periodista no han tornat a veure's les cares. «No estaré a l'entrevista, no per por, però ha de perdre ell molt més que jo perquè té uns antecedents i un present bastant cru», sentenciava la gallega.

Les paraules de Rafael Amargo cap a María Patiño

Visiblement enfadat amb la col·laboradora, el ballador no dubtava a qualificar-la de «mentidera», «mala persona» i «poc honrada». És més, aquest afegia que «María Patiño s'inventa les coses, és molt cruel. Em té sentenciat perquè jo no li vaig donar una entrevista en una altra cadena. Jo amb ella tinc una guerra oberta que podria haver-la tancat».

Per si no n'hi hagués prou, Rafael Amargo no dubtava a criticar obertament als reporters de 'Socialité' assegurant que havien estat assetjant a la seva família per tal d'obtenir declaracions sobre els seus suposats delictes. «Amb quina necessitat? El meu pare és un senyor anònim, que m'ajuda en la meva carrera... Com ets tan cruel?».

Visiblement molest i indignat, el ballador llançava un advertiment a María Patiño que segura que aquesta no trigarà a respondre: «Que no es fiquin amb els meus pares i els meus fills perquè jo no m'he ficat amb el seu marit ni amb el seu fill, que es fiqui amb mi». No obstant això, el moment més fort de la nit succeïa a la meitat de l'entrevista, quan Amargo donava a entendre públicament que la periodista també s'hauria dedicat, suposadament, al tràfic de drogues.

«Ella és la que estava negociant amb el barret a la neu. Mira quina pena, que estava en la neu a casa seva, alguna cosa hi hauria de neu a casa», sentenciava Rafael Amargo mentre Jorge Javier Vázquez intentava parar-li els peus. «Rafa, Rafa, no et beneficia aquesta lluita». Antonio Rossi també sortia en defensa de la seva companya reprenent durament l'artista: «Escolta, això està molt lleig. Això no té res de gràcia».

Tranquil a l'espera del judici

La veritat és que el ballador es va mantenir molt serè al llarg de tota l'entrevista, a excepció de quan parlava sobre María Patiño, i és que Amargo va assegurar que se sentia molt tranquil, ja que no tenien res contra ell i, fins i tot, va assegurar que hi ha una mà negra al darrere de totes les seves desgràcies policials.

«Em sento utilitzat. He de tenir por, jo en dic respecte, he sigut una persona exemplar i, si li hagués passat a una altra persona, hauria estat d'una altra manera. Tota la culpa és meva per ficar el morro on no dec», confessava per acabar afegint que «com s'ha comprovat a casa meva no hi havia res. A casa meva no es ven droga, es ven alegria i art».

Això sí, l'artista reconeixia que «després de tot això que m'ha passat he hagut de prohibir l'entrada de gent a casa, gent amb qui et diverteixes 5 minuts i que no té ofici ni benefici, a més, no són agraïts».