Jorge Javier Vázquez

'Sálvame' toca fons: pitjor programa de la televisió

'Sálvame'; no té una bona temporada per endavant

Sálvame ha estat qualificat del pitjor espai de la televisió. Les trames, els crits, alguns col·laboradors i les faltes de respecte constants han anat minvant les bones audiències i la fama que tenia l'espai.

L'espai presentat per Jorge Javier toca fons. Moltes trames que han succeït han situat a Sálvame com el pitjor espai de tota la televisió espanyola.

Les anades i vingudes de Belén Esteban, unides al seu comportament, el procés judicial obert per aconseguir informació privada de famosos de manera il·legal, etc. Diverses coses que fan que les seves audiències caiguin i que Sálvame aconsegueixi aquests resultats.

Sálvame valorat com el pitjor de la televisió segons aquest estudi

Foto d'alguns col·laboradors de 'Sálvame' a plató.
Sálvame en acció | Mediaset

L'estudi d'imatge de Personality Media que es fa cada any ha qualificat Sálvame com el pitjor de la televisió. Però a Sálvame no només l'afecta això, sinó que Antena 3, la seva fidel competència, lidera deu de les onze variables a programació variada, entretinguda i la cadena preferida.

A més, per primera vegada, segons l'opinió dels enquestats, la seva cadena preferida és Antena 3, davant de Telecinco, que queda en quarta posició per darrere de La Sexta i La 1.

En aquest estudi no hi ha res positiu per a Sálvame ni per a Telecinco, totes són males puntuacions i opinions contra la cadena. Mentre que Pasapalabra, les notícies d'Antena 3 i Karlos Arguiñano són els millors programes segons l'estudi, Telecincos'emporta el palmell amb els pitjors.

Sálvame, Sálvame Deluxe i La isla de las tentaciones lideren la llista dels pitjors,seguits pel Programa de Ana Rosa i Supervivientes .

L'opinió dels espectadors ha canviat molt des de l'any passat a aquest... Què tan malament està fent Telecincoperquè Antena 3 el superi tot segons aquest estudi?

La marxa de Paolo Vasile potser ajuda que entri un nou conseller amb idees fresques i noves perquè falta fa a la cadena per poder remuntar.

Sálvame, el programa de pitjor qualitat emès per televisió

plató de Sálvame
Los colaboradores de 'Sálvame' ante los despidos | TELECINCO

Sálvame va ser triat com el pitjor programa de televisió, però també com el de pitjor qualitat, seguit per El programa de Ana Rosa i Viva la vida. Mentre que El Hormiguero està posicionat com a primer a la llista millor qualitat.

El programa de Ana Rosa també lidera la llista de sensacionalistes davant La hora de la 1, Al rojo vivo i Espejo Público .

Són molts els que opinen, ja fora d'aquest estudi, que Sálvame ha perdut qualitat respecte dels anys. L'operació Deluxe que es va posar en marxa per culpa, suposadament, de Gustavo González, no va agradar gens als espectadors atès que van aconseguir dades de famoses de manera il·legal.

El col·laborador de Sálvame tenia un amic a la policia que li aconseguia aquestes informacions a canvi de diners, presumptament. Els principals afectats van ser Omar Montes i Belén Esteban, la qual ja va haver d'anar a declarar.

De Belén Esteban darrerament també es queixen molt les xarxes. I és que Twitter crema cada vegada que ella surt a la pantalla. Amb comentaris com «aporta o aparta», «cares dolentes constantment» o «ha tornat més amargada que mai», els usuaris demanen el canvi per Patricia Donoso.

El que és clar és que si Sálvamevol aixecar el cap, hauran d'idear una estratègia molt bona. Ja no només serveix haver de lluitar cada tarda per les audiències contra Sonsoles a Antena 3. Els espectadors demanen un canvi i la cadena els ha d'escoltar per no aconseguir els mateixos resultats l'any que ve.