Bigote Arrocet i María Teresa Campos

'Sálvame' desmunta la versió de Bigote sobre la seva ruptura amb Maria Teresa Campos

Bigote Arrocet va oferir una informació de la seva ruptura amb María Teresa Campos en el seu primer dia a Secret Story

Sálvame ha desmentit la versió sobre la ruptura amb María Teresa Campos que va oferir Bigote Arrocet en el concurs dels secrets.

Bigote forma part de la televisió nacional des de fa molts anys. Però la seva gran fama li va venir després de començar un romanç amb la mítica presentadora. Gràcies a ella va obtenir un lloc en el programa Qué Tiempo Tan Feliz o la seva participació a Supervivientes.

La seva vida laboral i personal estaven millor que mai, però sense previ avís va decidir deixar-ho tot enrere. Des d'aquell moment no es va tornar a saber d'ell. Ni tan sols la seva parella va entendre els motius pel que va decidir deixar la relació.

La presentadora va oferir una entrevista molt íntima i personal en la qual es va ensorrar diverses vegades perquè no entenia les raons per les quals el seu xicot havia marxat sense avisar.

Durant durant diversos anys no s'ha conegut cap detall nou de la seva vida. Fa unes setmanes va tornar a formar part dels temes dels programes de Telecinco després de l'anunci de la seva participació a Secret Story.

L'expectació al voltant del seu retorn i les seves declaracions han anat creixent amb el pas dels dies. Dijous passat es va estrenar el nou format i amb ell van venir unes declaracions del còmic que van deixar a tots impactats.

Sálvame, lluny d'acceptar la versió d'aquest, va decidir desmuntar la història que s'havia inventat i comptar els veritables motius de la ruptura.

Sálvame desmunta les mentides de Bigote Arrocet

Edmundo s'ha convertit en un dels concursants de l'innovador format de la cadena principal de Mediaset. Des de fa dos anys es trobava allunyat dels focus mediàtics i l'emissora li ha donat l'oportunitat d'explicar la seva versió.

Després de l'anunci del seu retorn, les Campos s'han mostrat més inquietes que mai. De fet, han assegurat que no els agrada en absolut la seva participació i que temen que afecti en excés a la seva mare.

Lluny de desaprofitar l'oportunitat que li va brindar la cadena, el còmic va llançar una sèrie de declaracions que va aixecar polèmica entre els espectadors. Va assegurar que segueix guardant un afecte molt especial a la presentadora i que sempre que pot veu les seves intervencions en els mitjans.

Va afirmar que només sent coses bones cap a ella, ja que han conviscut molts anys i han tingut una relació de veritat. Va assegurar entre llàgrimes que ningú s'havia posat en contacte amb ell per conèixer la veritat i que només s'havia sentit la d'ella.

Aquesta declaració va fer que tant la presentadora del programa com la filla menor de la seva exparella explotessin contra ell. Carlota Corredera no es va creure les seves llàgrimes i va assegurar que tot el que havia explicat era una gran mentida.

Va començar el seu al·legat fent ús d'una cançó de La Més Gran i va indicar que ja era tard per això. Per donar veracitat al seu discurs va confirmar que havia parlat amb la directora del Deluxe per saber si havien intentat parlar amb ell.

La gallega va afirmar que la directora de l'espai nocturn li va assegurar que havien intentat parlar amb ell milers de vegades sense resultat. Amb aquesta declaració va desmuntar la versió d'Edmundo i va deixar clara la imatge que pretén vendre durant el seu concurs.

Per la seva banda, Carmen Borrego es va mostrar més tranquil·la, ja que va assegurar que aquest fet havia aconseguit obrir-li els ulls del tot. A més, es va mostrar molt ferma en confirmar que l'únic interès que té ell és la seva antiga relació amb la seva mare.

Des de Sálvame s'han mostrat molt crítics amb Bigote Arrocet i no han dubtat a desmuntar la seva versió de la ruptura. El concurs només acaba de començar. I, amb total seguretat, el seu pas per ell estarà marcat per la polèmica i els conflictes amb les Campos.