El vídeo de 'Sálvame' que no vol veure Antonio David: «Amb compte»

L'excol·laborador del programa queda seriosament en evidència

Des que va començar a emetre's la sèrie-documental de Rocío Carrasco, el seu ex (Antonio David Flores) ha quedat en dubte pel fet que la filla de 'la més gran' l'ha acusat d'haver-la maltractat i també de realitzar muntatges. Això sense passar per alt que ha revelat altres mentides que ell ha dit en aquests últims vint anys.

Tot això ha donat lloc al fet que l'exguàrdia civil s'hagi quedat sense feina a 'Mediaset', ja que després d'aquest acomiadament s'han vist frustrats més projectes professionals. No obstant això, per si no n'hi hagués prou, hi ha més. I és que ara s'ha donat a conèixer a la pàgina web de Telecinco un vídeo d'ell a 'Sálvame' que el deixa seriosament en evidència.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Antonio David torna a carregar contra Rocío Carrasco

De l'any 2011 és aquest esmentat arxiu que ara s'ha publicat, en concret, mostra a Antonio David Flores al plató de 'Sábado Deluxe', concedint una entrevista després del seu pas per 'Acorralados'. De fet, com és habitual en ell des que el coneixem, en aquesta trobada es va dedicar a parlar de la seva ex, exactament, com ha fet en tantes ocasions, a acusar Rocío d'haver-li estat infidel.

Així, ha exposat que ell va parlar amb la seva sogra (Rocío Jurado) i li va explicar la deslleialtat de la seva filla. Una situació que, en les seves paraules, va comportar la següent actitud de la cantant: «La seva reacció va ser trucar a Pedro Carrasco. Ell va venir a casa i quan vaig dir que jo ja no aguantava més, ella es va desmaiar».

Enfrontament entre Antonio David i Rosa Benito

Precisament després d'aquestes paraules, Rosa Benito, que en aquest moment col·laborava a 'Sálvame' i a 'Sábado Deluxe', va decidir intervenir per carregar durament contra Antonio David i per defensar a la seva neboda. Així, ha exposat: «La meva neboda Rocío mai li va ser infidel, però mai, perquè a ell l'adorava. Ell ho sap, l'estimava moltíssim. Ella ho va deixar tot per anar-se'n amb ell a Argentona».

De la mateixa manera, la tia de Carrasco, sobre la situació explicada per Flores, va manifestar: «Mai ha existit aquesta conversa que ell explica de la meva cunyada Rocío. I hem de recordar que quan la meva neboda marxa quan se separen, ella deixa la casa i es va a l'entrada de la Moraleja i agafa un pis». A això Rosa va afegir: «Ella es porta als seus nens i ell es queda a casa de Rocío Jurado fins que la meva cunyada un dia tanca la porta i ell ha de sortir».

Antonio David Flores reacciona atacant

Davant aquestes paraules de Benito, Antonio David no va poder evitar reaccionar. Així, encara que en un primer moment se li veia rialler quan ella va començar a parlar, la seva expressió va anar canviant. En l'instant que ella li va desmentir i va desmuntar-li els seus arguments, la seva cara d'enuig i preocupació va anar fent-se palpable. I aquesta va anar en augment, quan Rosa li va preguntar: «Tu has sigut infidel a la meva neboda Rocío?». Una qüestió que ell va respondre de forma contundent i amb certa ironia: «Mai».

No obstant això, la seva expressió era seriosa i tensa, més quan ella li va replicar: «Tu sí que li has estat infidel amb aquesta tal Sonsoles». Tan enfadat se'l veia a ell, que li va dir: «Ves amb compte, que et puc portar al jutjat». Tanmateix, no va aconseguir acovardir Rosa Benito i, tant és així que aquesta li va respondre: «Em fa el mateix. Saps que no tinc por perquè això ho he viscut jo».

Ell va intentar treure-li ferro a l'assumpte dient: «Rosa podria ser que sabés que jo li vaig ser infidel a Rocío perquè estava sota el llit. Em sembla penós que digui que aquest moment en aquesta casa no es va viure. Si m'estàs dient mentider, potser em poso jo com una moto i li donem una volta de rosca a la història i ves amb compte». No obstant això, la tia de Rocío Carrasco no es va espantar per la seva 'advertència'. Per aquest motiu, li respongués: «Jo no tinc compte perquè jo estic parlant del que he viscut. En Chipiona estava i allà ho sabia molta gent allò de la teva infidelitat».

Antonio David queda en dubte

Aquest vídeo de 'Sábado Deluxe' de fa deu anys ve a deixar en evidència a Flores perquè ell nega la seva infidelitat a Rocío Carrasco amb Sonsoles. Una infidelitat que no només ha narrat ella ara en la seva sèrie-documental, sinó que ha estat confirmada per la mateixa amant i, és més, fins i tot periodistes de la premsa de cor han exposat que sabien de la relació d'ell amb aquesta altra dona.

De la mateixa manera, si queda en dubte és perquè quan veu que Rosa Benito el desmenteix, actua amenaçant-la, i aquesta manera de comportar-se per descomptat és força significativa. Malgrat això, cal dir que, en certa manera, Rosa també queda en dubte en aquest vídeo, ja que reconeix que sabia de la infidelitat d'Antonio David amb Sonsoles a la seva neboda. No obstant això, en aquestes últimes setmanes ha arribat a afirmar que ningú del seu entorn coneixia aquesta situació.

És clar que menteix perquè fa una dècada ja ho va explicar, fins i tot exposava llavors que tota Chipiona ho sabia. Llavors, la pregunta és: per què nega el que va narrar i va defensar temps enrere? Potser perquè abans tenia bona relació amb la seva neboda i ara no?


Comentaris

envia el comentari