Rocío Flores reacciona després de saber-se que va insultar el seu pare

Protegeix el seu compte de Twitter després de sortir a la llum polèmiques publicacions del passat

Rocío Flores no pot més i ha decidit passar a l'acció després del que ha viscut en les últimes setmanes i de diversos missatges del passat que va escriure al seu compte de Twitter i que ara han sortit a la llum. A més de vetar alguns col·laboradors de televisió com a condició per trepitjar un plató de Telecinco, ara ha fet un pas endavant pel que fa a les seves xarxes socials: ha blindat el seu polèmic compte de Twitter, que estava ple de missatges principalment de la seva època d'adolescent.

I per si no n'hi hagués prou amb el veto a dues periodistes de Mediaset, Paloma García Pelayo i Belén Rodríguez, fa unes hores Rocío Flores tornava a encendre la polèmica en blindar el seu perfil de Twitter, pocs dies abans que la seva mare, Rocío Carrasco, doni la cara. Serà el pròxim dimecres, 21 d'abril, al plató de 'Rocío, contar la verdad para seguir viva'.

Així doncs, des d'aquest divendres, 16 d'abril, resulta impossible saber tots els secrets que amaga Rocío Flores al seu compte de Twitter, llevat que haguessis estat seguidor de l'exsupervivent abans d'aquest 'tancament'. Rocío Flores compta actualment amb més de 31.000 seguidors, una xifra que ha augmentat notablement en les últimes setmanes.

L'últim episodi polèmic amb el seu compte de Twitter

L'última polèmica amb els seus tuits va tenir lloc dimecres passat després de l'episodi set de la docusèrie sobre la seva mare, Rocío Carrasco. L'usuari de Twitter especialista en temes de cor, 'Gossip Boy', treia a la llum una publicació de l'any 2012 on Rocío Flores deia «tafaner i mig retardat mongol» al seu propi pare, per entrar al seu perfil de Twitter i espiar els moviments de la jove en aquesta xarxa social.

A més, el col·laborador de Telecinco Miguel Frigenti també es referia a aquest polèmic tuit de la filla d'Antonio David Flores, generant nombroses reaccions sobre aquesta publicació. La sorpresa dels usuaris era majúscula en veure com Rocío Flors insultava el seu pare amb 15 anys i deixava entreveure que l'exguàrdia civil exercia un gran control sobre ella, com denuncia ara també Rocío Carrasco.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Rocío Flores 'tanca' el seu compte

Rocío Flores sol ser molt activa a Instagram, però no a Twitter, i encara menys després del terratrèmol mediàtic provocat pel relat de la seva mare sobre la seva relació amb els seus fills i la suposada mala vida que li va donar Antonio David. A més, va ser a Twitter on fa unes setmanes van veure la llum els insults que dedicava a la seva mare i a Fidel Albiac fa uns anys. Rocío se n'ha cansat i no vol que es destapin més publicacions del passat que puguin afectar la seva vida diària.

Si observem en detall el compte personal de Rocío Flores a Twitter, ja fa diversos mesos, especialment des d'agost de 2020, l'exsupervivent no ha escrit cap tuit i el seu compte sembla estar mig 'mort'. Si és cert que, durant el seu pas per 'Supervivientes' a principis de 2020, o mentre el seu pare, Antonio David Flores, estava dins de la casa de 'GH VIP' el 2019, el compte tenia més activitat, en comparació, per exemple, amb la que tenia ara.

Rocío Flores trampeja el temporal treballant de col·laboradora

«Estic, que no és poc», afirmava Rocío Flores fa uns dies. La jove està de ple en el focus mediàtic per tot el que està explicant la seva mare a la docusèrie sobre la seva vida. De moment, Rocío ha decidit donar la cara i treballar com a col·laboradora a 'El programa de Ana Rosa ', així com al 'Debate de Supervivientes' amb Jordi González.

Tot i sortir a la televisió, Rocío Flores deixava clar a la cadena de Mediaset que no volia parlar de cap tema relacionat amb el documental de Rocío Carrasco. Afirmava estar a la televisió només per comentar el 'reality'. Però sembla que les coses han canviat, tenint en compte que aquest mateix divendres Rocío ha trencat el silenci a 'El Programa de Ana Rosa' i s'ha dirigit a la seva mare.


Comentaris

envia el comentari