Sandra Barneda hi diu la seva sobre Rocío i Antonio David: «És magnífica»

La presentadora té molt bona relació amb Rocío Carrasco i ha volgut enviar-li el seu suport en aquesta dura batalla contra Antonio David Flores

La periodista Sandra Barneda sempre intenta allunyar-se de les polèmiques i prefereix centrar-se en la seva vida professional i personal.  

No obstant això, tot i que no és 'amiga' de les controvèrsies, ha volgut opinar sobre el tema del moment. En concret, no ha dubtat en parlar sobre el conflicte que s'està vivint al país arran de la sèrie documental de Rocío Carrasco. Amb tot això, Sandra Barneda ha estat contundent i ha decidit prendre partit. 

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Sandra Barneda i la seva opinió sobre la docusèrie

La premsa del cor està encantada amb la polèmica que ha generat Rocío Carrasco amb la docusèrie 'Contar la verdad para seguir viva'. Carrasco ha parlat sobre els episodis de maltractament que ha viscut durant el seu matrimoni amb Antonio David, també ha fet esment del seu intent de suïcidi i fins i tot de la pallissa que va donar-li la seva filla, Rocío Flores.

Tot i que Antonio David Flores compta amb el suport de molta gent, Rocío Carrasco també pot presumir de la gent que està donant la cara per ella. Aquest és el cas de Sandra Barneda, que ha estat entrevistada a la revista 'Pronto' i ha manifestat que «no acostumo a parlar públicament de Rocío, però me n'alegro molt que hagi trencat el seu silenci perquè ho ha passat molt malament i espero que això li serveixi per tirar endavant». És més, ha afegit: «Els que hem estat a prop d'ella sabem com ho ha viscut».

La presentadora dona suport a Rocío Carrasco

De la mateixa manera, Sandra Barneda ha volgut parlar sobre la seva relació amb Rocío Carrasco, amb qui manté una gran amistat des que van coincidir a 'Hable con ellas'. De fet, Sandra va ser convidada al casament de Rocío amb Fidel Albiac. En aquest sentit, ha exposat: «Rocío és una bellíssima persona. Com a companya és encantadora i d'aquí va sorgir la nostra relació».

Per tant, Sandra ha mostrat l'afecte que sent per Rocío i no pot evitar defensar-la davant el conflicte que té amb Antonio David. És més, ha publicat una imatge a Instagram en què apareix abraçada a Carrasco i l'ha acompanyat amb el següent missatge: «Fa dies que miro aquesta fotografia. Intento trobar les paraules correctes per descriure el que sento en veure-la. El que sembla més senzill sovint és el més difícil d'explicar i no per això deixa d'existir. 'El somriure permet respirar a l'ànima'. Que ningú qüestioni ni els teus somriures ni el teu patiment».


La fotografia de Nagore 

Nagore Robles també té una bonica relació amb Rocío Carrasco. Per aquest motiu, tampoc ha dubtat en publicar una imatge per mostrar-li el seu suport. 

L'exassessora de l'amor de 'MYHYV', per la seva banda, ha compartit una fotografia del casament de Fidel i Carrasco on apareixen abraçades. A més, ha escrit el següent missatge: «Per descomptat, jo sí que us crec. He trigat molt temps a poder donar la meva opinió sobre el documental de Rocío. Veure-ho i escoltar-ho em trenca l'ànima, sento dolor quan escolto el testimoni de tantes dones silenciades i qüestionades».

D'altra banda, ha afegit: «Escric emocionada i tractant d'utilitzar les paraules correctes quan l'únic que tinc són llàgrimes i punyals clavats a l'ànima. Sempre, repeteixo, SEMPRE, tindreu el meu suport i la meva mà per lluitar i fer justícia», assegura Nagore.


Comentaris

envia el comentari