Imatge d'Antonio David Flores amb el seu fill, David Flores

David Flores, el fill malalt de Rocío Carrasco, empitjora: arriba el seu torn

El nét de la Jurado s'ha convertit en l'autèntica víctima del polèmic documental de la seva mare

Ha arribat el moment. Rocío Carrasco revelarà la raó per la qual va decidir separar-se del seu fill petit. El desè capítol de 'Rocío. Contar la verdad para seguir viva' resoldrà un dels grans misteris de la premsa del cor. I, com ja és costum, el gran perjudicat serà Antonio David Flores. L'exmarit de Carrasco va muntar un negoci molt rendible: vendre la imatge de bon pare en revistes i platós de televisió. Però, la realitat podria ser molt diferent. El tertulià ha utilitzat la seva família per a guanyar diners, i no ha tingut cap problema en manipular per tal d'aconseguir els seus objectius.

La filla de la Jurado està demostrant que el seu primer marit és un ésser «diabòlic». Després de formalitzar el divorci, ell li va fer una amenaça: «Et cagaràs. Et prendré els nens». La primera a caure va ser Rocío Flores. Segons s'ha explicat, la jove va acabar agredint la seva mare per aconseguir que la justícia la separés d'ella, i ha quedat retratada com una persona conflictiva i capritxosa. Rociíto ha pregat als seus defensors que no l'ataquin. «Ella va ser botxí perquè abans havia sigut víctima», insisteix. No obstant això, hi ha molta gent que l'acusa de responsable directa de l'infern que viu Rociíto.

Tot i que gran part del públic està a favor de l'huracà Carrasco, la nova estrella de Telecinco encara ha de donar moltes explicacions. La cadena ha sortit en defensa seva, i garanteix que el desè capítol de la docusèrie deixarà muts tots els seus detractors.

David Flores, el fill petit, és el gran perjudicat de tota aquesta història. Lamentablement, pateix la síndrome d'Angelman, i ha despertat la tendresa de l'audiència. Els seus pares l'han convertit en una arma de destrucció, i s'ha vist embolicat en una batalla en la qual mai hauria d'haver entrat. Fa unes setmanes, el net de la Jurado va dir a Antonio David que volia veure el documental de la seva mare. Segons ha sortit publicat, comença a tenir certs dubtes i necessita comprovar per si mateix qui diu la veritat. José Antonio Avilés, tertulià de 'Viva la vida', ha insinuat que l'exmarit de Rociíto es nega a complaure les voluntats del seu fill. No obstant això, cada vegada hi ha més gent que aposta per un acostament entre David Flores i la seva progenitora.

Va amenaçar Antonio David el seu fill malalt?

Rocío Carrasco té proves suficients per a demostrar que el pare dels seus fills no és bona persona. Antonio David s'ha aprofitat de la innocència del seu fill, i all nou capítol de 'Rocío. Contar la verdad para seguir viva', la protagonista relata com va aconseguir manipular-lo. David Flores serà el protagonista del desè episodi, 'Vibro'. Pel que sembla, el jove va canviar d'actitud quan la seva germana va deixar de conviure amb ell, i el seu progenitor va aprofitar aquesta circumstància. «L'anava a veure a l'escola quan em tocava a mi, l'esperava a l'hora del pati, entre classe i classe, i li anava dient coses», revela Rociíto.

Antonio David va actuar amb el seu fill igual que va fer amb Rocío Flores: a poc a poc. Segons ha narrat la filla de 'la més gran', li va prometre que el convertiria en un cantant famós. «M'explicava: m'ha dit que em gravarà un disc amb tal, que em portarà a 'La Voz'. Jo ja veia que això s'acabaria igual que amb la nena», confessa. Sense cap mena de dubte, manipular el net de la Jurado va ser una operació molt complicada. El nen tenia passió per la seva mare i, en infinitat d'ocasions, va donar la cara per ella. Però ell li impedia que tingués sentiments bons cap a ella. «Li va dir que, si tornava a parlar bé de mi, o tornava a defensar-me, el faria baixar del cotxe», explica Rocío. Què dirà el tertulià després d'aquestes acusacions tan greus?