Kiko Matamoros sorprèn en parlar sobre Rocío Flores: «En té moltes ganes»

El col·laborador s'ha mostrat contundent en referir-se a l'objectiu immediat de la filla de Rocío Carrasco

Kiko Matamoros ahir va ser a 'Viva la vida', programa amb el qual col·labora cada diumenge, i es va pronunciar sobre la polèmica de Rocío Carrasco amb informacions de primera mà que pertoquen a Rocío Flores i una possible entrevista que la jove concedirà per a donar la seva versió sobre el que explica la seva mare a la docusèrie.

El col·laborador, amic d'Antonio David Flores, sempre l'ha defensat per la bona relació que té amb ell i no ha dubtat a criticar certes actituds de Rocío Carrasco segons s'han anat emetent els nou episodis del documental que hem vist fins ara. A més, l'ex de Makoke ha sigut molt clar amb els passos immediats que farà la filla d'Antonio David.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

«Està molt, molt dolguda i amb moltes ganes de parlar»

Kiko té clar que «Rocío Flores està cada vegada més lluny de la seva mare. No li agrada gens el que sent que es diu d'ella, com s'estan fent les coses i com se l'està perseguint a les xarxes socials. Ella sent que això és molt injust i innecessari, i està molt, molt dolguda i amb moltes ganes de parlar», ha confessat amb molta contundència al plató de 'Viva la vida'.

El col·laborador de Telecinco va sorprendre l'audiència quan va dir que, lluny del que pugui pensar la gent respecte a un debilitament de la relació entre pare i filla, la veritat és que la jove «està més a prop del seu pare que quan va començar la sèrie. Per a ella la víctima és el pare, entén que ha de protegir el pare», va assegurar en ple directe.

Després, Ana María Aldon, amiga de la filla gran dels Flores Carrasco, va prendre la paraula i va secundar les paraules de Kiko Matamoros: «Dubto molt que la Rocío hagi de canviar d'actitud respecte al seu pare, no m'ho crec», va valorar.

Kiko Matamoros respon a Rocío Carrasco després que aquesta l'anomenés «braç executor» d'Antonio David

El col·laborador va aprofitar l'ocasió per carregar durament contra la filla de Rocío Jurado, que el va acusar de ser el «braç executor» d'Antonio David en referència a una informació que va donar el tertulià sobre el seu fill, David. «Ella actua d'una manera força avantatgista. Quan grava això sap que la demanda que va fer ha estat desestimada i no ha estat admesa a tràmit. Això ho obvia. El més fàcil és jugar a soldadets. Aquí els judicis s'han fet amb directors a qui ella no assenyala», va explicar.

Kiko va afirmar que Rociíto «silencia que es va desestimar la seva denúncia. Em va molestar molt perquè, si bé és cert que té tot el dret de demandar qui li doni la gana, una altra cosa és manipular la informació. Jo vaig de cara [...]. A mi m'han pogut utilitzar, m'han pogut enganyar, però el que vaig denunciar públicament ho he viscut en primera persona».

A més, es va reafirmar en el que va dir al seu dia sobre Rocío Carrasco: que a vegades «desatenia» el seu fill. «Jo el que explico és un fet que va passar i del qual soc coneixedor». I sobre les consultes amb el fill, afegeix que «ella explica que efectivament no atenia aquestes cites perquè les havia facilitat el pare del nen. S'ha de ser més valent a la vida, o una mica més coherent». I finalment va dir: «si no hi hagués diners pel mig, explicaria la veritat?».


Comentaris

envia el comentari