Ortega Cano assenyala el culpable de la seva separació amb Rocío Carrasco

El torero culpa a Fidel Albiac de la separació amb Rocío Carrasco, però es contradiu amb algunes declaracions

Rocío Carrasco ha posat en el punt de mira a José Ortega Cano després d'esmentar-lo en la docusèrie 'Contar la verdad para seguir viva'. Per aquest motiu, el torero ha decidit intervenir en un programa de televisió i assenyalar el culpable de la seva separació amb Rocío. 

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Les declaracions de Rocío Carrasco

Rocío no ha dubtat a reconèixer que va estimar-se molt al marit de la seva mare. No obstant això, també ha assegurat que, des del seu punt de vista, Rocío Jurado va equivocar-se quan va decidir casar-se amb Ortega Cano.

De la mateixa manera, en l'últim episodi, Rocío Carrasco ha afirmat que actualment no manté relació amb Ortega Cano. Ara bé, també ha assegurat que tenen assumptes pendents. 

Ortega Cano decideix respondre

Davant les afirmacions de Carrasco, Ortega Cano ha decidit parlar. Així doncs, aquest cap de setmana no ha dubtat en entrar en directe al programa 'Viva la vida' de Telecinco, on treballa la seva dona Ana María Aldón. En concret, ha manifestat que tot i que no ha vist la sèrie sencera, sí que ha pogut assabentar-se d'alguns aspectes de la vida de Rocío a través de les seves declaracions.


Ortega Cano ha manifestat que «és una història molt llarga. He tingut un vincle d'amor infinit amb la meva dona, Rocío Jurado. Ella estava molt enamorada de mi i jo d'ella. És més, Ana María, que és la meva dona i l'adoro, sap que estic enamorat de Rocío... El mateix ha estat amb tota la família, incloent-hi a Rocío Carrasco».

En aquest punt, ha assegurat que «sempre he tractat a Rocío amb respecte i afecte, com si fos la meva filla perquè jo era molt amic de Pedro Carrasco. Però després, fixa't per on, se separa i jo em caso amb Rocío Jurado. I Rocío Carrasco passa a ser la meva fillola».


Fidel Albiac és el culpable de la separació

Així mateix, Ortega Cano ha manifestat que «sempre he tingut bona relació amb Rocío Carrasco». No obstant això, ha reconegut que tot va canviar quan «va unir-se a Fidel Albiac i va allunyar-se de tothom, entre els quals m'incloc jo: família Mohedano, família Ortega... ».

Rocío Carrasco i Fidel Albiac al carrer
Ortega Cano ha assenyalat a Fidel Albiac com a responsable de la nul·la relació que manté amb Rocío Carrasco | GTRES


Aprofitant la seva intervenció, el torero ha donat a conèixer que «només m'he enfadat amb Rocío Carrasco pel museu de Rocío Jurado, perquè sé que a ella li feia molta il·lusió que la gent sabés sobre la seva història».

És més, ha afegit: «L'única cosa que li he dit a Carrasco, amb tota la meva bona voluntat, ha estat que obrís el museu (...) El tema era econòmic. Rocío ha pressionat molt a l'ajuntament pel tema econòmic i per això s'ha tardat tant, a part dels papers».

Finalment, ha volgut parlar sobre Antonio David Flores: «Amb ell mai he tingut un vincle molt fort, però tinc relació amb ell per Rocío Flores i David. Els estimo molt (...) A mi no m'ha fet res i per això no puc estar enfadat amb ell».

Les reaccions a les xarxes socials

Els espectadors de Telecinco s'han sorprès per les declaracions d'Ortega Cano, ja que no s'ha tallat ni un pèl i ha culpat a Fidel Albiac de la poca relació que manté amb Rocío Carrasco. No obstant això, cal tenir en compte, com s'ha vist en la docusèrie, que Fidel Albiac va ser la primera persona que va anar a l'hospital quan Ortega Cano va patir un accident de trànsit.

D'altra banda, Ortega Cano ha afirmat que Rocío Carrasco va trencar la relació que tenia amb les dues famílies. Tot i això, Rocío manté relació amb els membres no mediàtics de la família Mohedano. A més, tot i que Ortega Cano i Antonio David van protagonitzar una disputa a la televisió, el torero ha assegurat que l'exguàrdia civil s'ha comportat molt bé amb ell.

Per aquest motiu, els seguidors de 'Viva la vida' han reaccionat a les xarxes socials:

  • «Diu Ortega Cano que Antonio David no li va fer res, tenint en compte el que va fer-li a l'amor de la seva vida a la qual li va posar una demanda d'una milionada, i després el que li va fer a la filla que era el més important per a ella, no és molt honest».
  • «Els Mohedano i ell s'han posat d'acord per dir el mateix. Tots contra Fidel. Han de donar-li la culpa perquè si no que diran. Quina vergonya».
  • «Aquest senyor es contradiu. Va titllar a Antonio David de maltractador i després amb els anys canvia la versió Quan diu la veritat: ara o abans?».

Comentaris

envia el comentari