▶️ DIRECTE 10:00h:

El govern explica com seran els ajuts a les empreses, autònoms i treballadors afectats per ERTO's.

«Vaig veure Iker Casillas i Nadia petonejant-se al bany»: la prova definitiva

El programa 'Socialité' destapa en exclusiva que la parella es podria seguir veient després de la suposada infidelitat del futbolista

Iker Casillas no passa pel seu millor moment després de fer públic que es divorcia de Sara Carbonero, i és que, pel que sembla, una suposada infidelitat podria destrossar la reputació i imatge del futbolista. Tot va passar després que el programa 'Sálvame' tragués a la llum l'existència de Nadia Alexandrova, la noia amb la qual Casillas hauria tingut una aventura des de 2019, quan encara estava casat amb Carbonero.

.

Aquest fet té Casillas molt disgustat, mentre que a Sara l'hauria quedat completament destrossada, ja que sempre havia sospitat d'una tercera persona, tal com al·legava una amiga seva. «Si es tracta d'una infidelitat, l'Iker no té vergonya. El 2019 va ser un any nefast per a la Sara, perquè li van descobrir un càncer d'ovaris i va patir un infart». A això afegia que «mesos abans de la ruptura matrimonial, la Sara va sospitar que hi podria haver una tercera persona pel mig. Però el seu marit ho va negar quan ella li va preguntar si hi havia una altra dona a la seva vida. Si aquesta dona no s'inventa aquesta relació, això podria fer molt de mal a la Sara i seria imperdonable».

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Per la seva banda, el futbolista ha emès un comunicat en què denuncia la persecució mediàtica que està patint. «L'assetjament mediàtic a què estem sent sotmesos la meva família i jo ens està generant un dany irreparable», ha dit, desmentint informacions que suposadament són falses. «Estic cansat de veure diferents persones que s'inventen històries relacionades amb mi. M'agradaria recalcar que la nostra separació va ser amistosa i en el comunicat que vam emetre demanem respecte per ella, pels nostres fills i per mi. Lamentablement no se'ns respecta, i això queda reflectit en una persecució permanent».

A més, Iker també ha aclarit els rumors sobre el suposat recent ingrés hospitalari que molts han atribuït a un nou problema de cor. «Diverses revistes han difós notícies del meu estat de salut que deixen entreveure que vaig tenir una recaiguda de la malaltia que patia fa tems, quan va ser un simple atac d'al·lèrgia».

Nadia, de 29 anys, hauria confirmat els rumors en un àudio

La noia en discòrdia, Nadia, tindria 29 anys i portaria diversos anys de relació amb Casillas. Va ser acorralada pels paparazzis, i, sens dubte, la reacció que va tenir aixeca sospites. De fet, a 'Sálvame' es va filtrar un àudio en què la jove es mostrava atabalada amb el que havia succeït, al mateix temps que confirmava els rumors. «Qui ha sigut? Qui ha sigut? Mare meva», se la sentia dir. Sembla que el que més l'angoixava era la reacció que tindria Iker. «És que això ho sap molt poca gent. Com pot ser? La reacció de l'altra persona em preocupa, perquè clar, li vaig dir que no ho explicaria a ningú. Ell confia en mi, confia en mi perquè he callat durant tot aquest temps». Pel que es veu, la jove misteriosa hauria fet costat a Iker Casillas fins i tot durant el pitjor tràngol que ha patit el futbolista, quan va tenir un infart que gairebé li costa la vida.

Malgrat l'enrenou generat, sembla que l'idil·li entre el porter i la jove, que és imatge d'un concessionari de cotxes de luxe, hauria seguit després de la separació d'Iker i Sara. Així ho confirma una dona que diumenge passat va ser testimoni d'una trobada entre el futbolista i la jove en un bar taurí i que els va enxampar fent-se petons.

Per tant, sembla que la relació continua i ni tan sols s'amaguen dels ulls indiscrets. «Quan vaig baixar al bany, me'ls vaig trobar al replà petonejant-se. Érem a la taverna La Tienta, darrere de Las Ventas, fora a la terrassa, i Casillas seia en una taula de dins amb Figo i més homes. I al costat hi havia una taula de noies on hi era ella», assegura la testimoni. «Quan me'ls vaig trobar, van seguir fent la seva. No els importava gaire que la gent els veiés», afegeix. Finalment apunta que tant Nadia com Iker van seguir una estona al bar mentre esperaven que les càmeres se n'anessin.


Comentaris

envia el comentari