Sandra Barneda

Sandra Barneda ens mostra un possible 'outfit' per Nadal

La presentadora llueix al plató un 'look' ideal per a les pròximes festes

Sandra Barneda ens ha donat una molt bona idea per arrasar aquest Nadal. I és que, la presentadora estrella de La Isla de las Tentaciones ha lluït un modelet molt 'chic' per a les pròximes festes.

Tot i que encara queden uns mesos, sembla que les festes ja són a tocar. Per això, cal anar pensant quin 'look' escollir per anar a l'última i triomfar com a cap aquestes festes.

Sandra Barneda sorprèn tothom amb el seu estilisme nadalenc

La periodista ha escollit un 'look' perfecte per a un dels esdeveniments més esperats de l'any. Així que, si encara no saps què posar-te per aquest Nadal, queda't perquè et mostrem l'opció que ha lluït Sandra Barneda. Gràcies a la responsable d'Estilisme i Sastreria de Mediaset España, Mayte Méndez de Vigo, la presentadora ha anat estupenda per a l'intens debat.

Un vestit-jaqueta que podem fer servir també com una 'blazer' amb molt d'estil. Aquesta peça compta amb les mànigues decorades als punys amb plomes, detall que ha fet que la peça aconsegueixi atrapar totes les mirades. I malgrat que les plomes poden veure's una mica agosarades i arriscades, la veritat és que l'ocasió s'ho mereix.

L''outfit' de Sandra Barneda és de la firma 'Matsu Studio'

Si vols aconseguir un d'igual, estàs de sort perquè sabem on fitxar-lo. En concret, pots trobar-lo sense moure't de casa a la pàgina web de la marca 'Matsu Studio'. Aquesta és una galeria de moda ubicada a Pamplona, que sol fer peces originals, limitades i que en general, personalitzen.

Si analitzem l''outfit' de Sandra Barneda, podem veure que té un cert toc masculí i alhora intel·ligent i sexy. Estem parlant d'un sastre que sembla fet a mida per a la periodista i que podrem portar en una nit especial.

Imatge de Sandra Barneda amb el possible 'outfit' per Nadal
Sandra Barneda llueix una jaqueta molt nadalenca | Xarxes Socials

El millor del vestit-jaqueta són els colors brillants. Una barreja de color plata, amb vellut i alhora, plomes. Tot un mix perfecte per aconseguir que tothom ens miri.

A més, la silueta recta amb vol a l'esquena és estupenda, ja que aconsegueix afegir aquest aire de minifaldilla. Aquest article val 75 €, una qualitat-preu força assequible per als que vulguin donar-se un capritx aquest Nadal. Cal esmentar que es tracta d'una peça exclusiva de la col·lecció càpsula 'VEGA' de la pròpia firma.

Sandra Barneda ha tingut molta sort, ja que està confeccionada especialment per a ella. Però no et preocupis, podràs demanar també la teva mateixa la teva i en el color que tu mateixa triïs.

L'esmoquin perfecte de la periodista

Deixant enrere la celebració de Halloween, haurem de posar-nos aviat a l'obra amb l''outfit' que escollirem per aquest Nadal. Sabem que aquest any els vestits d'estil esmoquin estaran entre els protagonistes i el que ha escollit Sandra Barneda pot ser una bona aposta.

El detall de les plomes ha fet que sigui molt especial i que destaqui de la resta. Sí, ja que aquest tipus de peces no són gaire habituals, però podem sortir de la rutina i assolir un punt més d'estilisme.

Aquest estil de vestits que porta Sandra Barneda s'ha fet un espai en el rànquing de posicionament de moda. Ja són tota una tendència, i segur que veurem més d'una 'influencer' amb un d'aquest estil. La presentadora a més, ha ultimat el 'look' amb un 'top' i uns 'shorts' de Zara, i ha rematat amb unes sabates de taló en punta.