Sara Carbonero

Sara Carbonero assenyala una altra dona per explicar què està passant

La periodista té el millor suport que podria tenir en aquesta dura situació

Sara Carbonero ha protagonitzat aquestes últimes setmanes després del succeït. Exactament, la professional va haver de ser operada d'urgència el 21 de novembre passat, a la Clínica Universitària de Navarra. Afortunadament, va poder tornar a casa després d'una setmana, quan va rebre l'alta mèdica.

Sara Carbonero només sortir de l'hospital, va voler enviar un missatge d'agraïment a través del seu perfil d'Instagram, per donar les gràcies a tot el suport que ha rebut. Així, va publicar un vídeo amb un missatge en què deixava veure unes boniques i emotives frases.

«Aquest vídeo és d'ahir, minuts després que em donessin l'alta, sortint de l'hospital. Quan la felicitat no em cabia al pit pel sol fet de tornar a sentir l'aire a la cara i poder respirar i gaudir d'un altre capvespre més», començava el seu 'post'.

Sara Carbonero escrivia: «Estic molt bé. Moltíssimes gràcies a totes i tots els que us heu preocupat. Per les innombrables mostres d'afecte rebudes aquests dies. M'omplen d'energia per seguir endavant». Un suport que ha estat protagonitzat en tot moment per la seva parella, Nacho Taboada.

Sara Carbonero ha rebut molt d'afecte tot aquest temps

Després de l'ingrés de Sara Carbonero el 21 de novembre passat a la Clínica Universitària de Navarra, tot el seu voltant s'ha vist bolcat en la seva salut. La periodista després d'una setmana ingressada, va rebre l'alta i va tornar a casa seva amb els seus.

La noia s'ha vist molt acompanyada per tota la seva gent, però especialment per la seva parella actual. Així és, Nacho ha estat amb ella en aquests moments difícils al peu del canó. I és que, no només l'ha anat a visitar durant la seva estada a la clínica, sinó que ell mateix va anar a recollir-la.

Tots dos volen tornar a la normalitat com més aviat millor

Sara Carbonero i el seu xicot estan desitjant tornar a recuperar la normalitat anterior. Després de l'esglai de la professional, tots dos volen gaudir de la seva companyia i de la seva felicitat. Per exemple, recordem, que el passat 4 de desembre van poder gaudir d'un diumenge junts.

Sara Carbonero i Nacho van anar a relaxar-se i a gaudir de la companyia d'Isabel Jiménez. Es tracta d'un dels suports més grans per a la periodista, a banda de ser la seva 'comare'. A més a més, totes dues comparteixen la firma 'Slowlove'.

Imatge de Sara Carbonero i Nacho Taboada dins d'un cotxe
Sara Carbonero i Nacho Taboada dins del cotxe | GTRES

A la fotografia que ha estat publicada es pot veure la parella de Sara Carbonero conduint un vehicle, mentre que ella va preferir seure darrere. Segurament, va prendre aquesta decisió per evitar noves fotografies dels mitjans de comunicació.

Així mateix, cal destacar que el cantant està sent un gran suport per a ella i ja n'és el pilar fonamental. I encara que sempre han decidit portar la seva relació a la intimitat, tots dos no s'amaguen en cap moment.

Isabel, un altre gran suport per a Sara Carbonero

Sara Carbonero va decidir passar diumenge al costat de la seva parella i de la seva gran amiga, Isabel Jiménez. I és que després dels dies tan complicats que han viscut, necessitaven una mica de relaxació i tranquil·litat. Així que, després d'estar unes quantes hores a casa de la presentadora dels informatius a Telecinco, tots dos van tornar a casa.

Ara, la professional necessita passar temps amb el seu entorn per descansar i oblidar-se del que ha passat. Així que, haurà de gaudir de les persones que han estat recolzant-la en tot moment, com ho ha fet Isabel entre d'altres.

Les persones més importants per a ella, no s'han separat del seu costat en cap moment. Per això, la jove ha pogut veure les bones persones que l'envolten i com són d'importants per a ella.