La periodista Sara Carbonero en el photocall d'inauguració de Ruber Internacional: Centre Mèdic Maso en Madrid

Sara Carbonero es treu un pes de sobre: ja no estan junts

Sara Carbonero s'assabenta d'una ruptura que afecta notablement la seva vida

Sara Carbonero sempre ha mirat de reüll quines han sigut les conquestes del seu ex, Iker Casillas. Però el cas és que recentment la 'influencer' i periodista s'assabentava d'una suposada nova relació del pare dels dos fills. Segons ha sortit publicat a la revista 'Lecturas', Iker Casillas hauria deixat la solteria i estaria sortint amb una atractiva dona.

Muntatge fotogràfic de Sara Carbonero i Iker Casillas
Sara Carbonero no dona crèdit a la suposada nova relació del seu ex | CatalunyaDiari

I a més, per acabar-ho d'adobar, dimecres a la tarda, des de 'Sálvame' confirmaven aquesta relació. Asseguraven que l'exporter del Reial Madrid i de la selecció espanyola estaria vivint una història d'amor amb una de les 'influencers' més conegudes d'Espanya.

Sara Carbonero i la suposada relació del seu ex

Es tracta de Rocío Osorno, una sevillana de 34 anys que hauria aconseguit enamorar a l'exporter. Una informació que deixava atònit al protagonista d'aquesta història, Iker Casillas.

De fet, era el mateix esportista qui sortia al pas amb un cridaner 'tuit', responent a la portada de la revista on el relacionaven amb aquesta jove 'influencer', que acumula a Instagram 1.400.000 seguidors.

Imatge de la 'influencer' sevillana Rocío Osorno
Rocío Osorno ja no estaria amb Iker Casillas | INSTAGRAM: @ROCIO0SORNO

Iker Casillas es destapava amb un «'Ave María Purísima'», posant de manifest que s'havia quedat en xoc després de veure una portada que segons el seu entorn distanciaria molt de la realitat.

Un dia més tard que 'Lecturas' destapés la suposada relació sentimental de l'ex de Sara Carbonero amb la 'influencer', Iker era irònic quan una reportera li preguntava per això.

Sara Carbonero veu com Casillas llença pilotes fora sobre Rocío Osorno

Iker ha llençat pilotes fora i ha deixat un breu comentari sobre la seva joventut, és a dir, una resposta que no tenia res a veure amb allò que li havien preguntat. «Quan era petit entrenaria des de casa meva de Móstoles fins a la Ciutat Esportiva, i trigava com 45 minuts», deia Iker.

Després d'aquestes respostes cridaneres del madrileny, l'entorn de l'exporter s'ha mullat, i ha revelat diversos mitjans, un d'ells 'Informalia', que «no hi ha cap relació» entre l'ex de Carbonero i aquesta dona.

Rocio Osorno, que es dedica en cos i ànima a les seves xarxes socials, es guanya la vida col·laborant amb diverses de les marques més importants del nostre país. A més a més, la premsa del cor s'ha fet ressò que es va casar fa uns quants anys amb l'exsenador de VOX, Jacobo González Robatto.

Sara Carbonero en un photocall de Calzedonia
Sara Carbonero respira tranquil·la després de saber que Iker segueix solter| GTRES

La parella es va conèixer durant un ral·li solidari celebrat al Marroc l'any 2016. I tan sols tres anys després es van casar en un casament luxós a la Catedral de Sevilla davant centenars de convidats. Però el cas és que l'amor va acabar i, un any més tard, la dissenyadora anunciava la ruptura amb l'expolític.

Ara, quan semblava que la sevillana havia trobat novament l'amor, l'entorn de Casillas s'ha afanyat a desmentir que estiguin junts.

Continuen junts Kiko Morente i Sara Carbonero?

D'altra banda, 'Sálvame' destapava aquest dimecres una notícia exclusiva, i ho feia per boca de Miguel Frigenti. Segons el jove col·laborador i expert en 'realities', Sara Carbonero ja no estaria sortint amb el cantant Kiki Morente.

Imatge de Sara Carbonero i Kiki Morente pel carrer
Sara Carbonero i Kiki Morente haurien trencat | Europa Press

Segons les fonts consultades pel tertulià, procedents de l'entorn de Morente, tots dos mantindrien una bona relació, però l'amor s'hauria acabat fa mesos.

De fet, en els darrers temps, han estat molts els rumors que la relació entre tots dos no estava gaire consolidada, i sembla que ja no ha donat més de si. Això sí, segons Frigenti, queden alguna vegada amb altres amics en comú, però ja no ho fan com a parella.