Sara Carbonero

Sara Carbonero deixa d'amagar el seu estat real i assenyala a la família

Sara està cada cop més activa a les xarxes socials després de la seva operació

Sara Carbonero patia fa uns dies un revés inesperat. I és que, després d'una revisió mèdica del càncer que pateix, es va prendre la determinació que calia operar-la immediatament. Per això va haver de passar per quiròfan, provocant la preocupació de tot el món i, en concret, dels seus familiars, que no se n'han separat.

Afortunadament, la periodista ja ha rebut l'alta i s'està recuperant molt bé de la seva intervenció. Per aquest motiu, és molt activa a Instagram, on de manera directa o indirecta està agraint als seus éssers estimats el seu suport incondicional.

Sara Carbonero afronta una bona recuperació

L'exdona d'Iker Casillas fa unes hores rebia l'alta mèdica i tornava a casa per recuperar-se de l'operació. A casa seva compta amb la tranquil·litat necessària i també amb la companyia i les cures dels seus familiars. Especialment, de la seva mare, Goyi, que recentment deixava el seu poble, Corral de Almaguer, per traslladar-se a Madrid i estar més pendent de la seva filla.

La millora de Sara Carbonero és notable segons ens queda de manifest, perquè s'ha tornat molt més activa a les xarxes. Entre altres coses, ha penjat una fotografia del cel on es veu l'arc de Sant Martí, una imatge amb què sembla dir que tot va bé perquè, després de la tempesta, arriba la calma i torna a sortir el sol.

Story de Sara Carbonero d'un arc de Sant Martí
Sara Carbonero ja està a casa i sembla que s'està recuperant molt bé pel que es veu a les seves publicacions | INSTAGRAM @SARACARBONERO

 

Sara Carbonero compta amb el suport incondicional dels seus éssers estimats

La periodista avilesa ha estat en tot moment rebent l'afecte i l'ajuda del seu entorn. A la Clínica de Navarra de Madrid, on ha estat operada, ha tingut el suport incondicional de la seva mare. També de la seva germana, Irene, que ha anat a visitar-la constantment i que, a més, s'ha fet càrrec dels fills de Sara.

Ara que Carbonero ja és a casa seva està sent cuidada per totes dues, però també pel seu xicot, Nacho Taboada. Aquest l'ha visitat a l'hospital i segur que ara mateix no se separa del seu costat. Ell li està donant un amor que l'omple i que li fa somriure, per això ella ha compartit a les stories del seu Instagram un poema sobre aquest sentiment.

El text, titulat El secreto de la vida i escrit per Karmelo Iribarren, diu: «No saps com, però saps que no et cal res més. Que vet aquí tot el que necessites».

'Story' de Sara Carbonero amb un poema
Sara Carbonero ha publicat aquest poema sobre l'amor | INSTAGRAM @SARACARBONERO

De la mateixa manera, l'ex de Casillas també està tenint en tot moment l'afecte de les seves amigues. Per exemple, el seu cercle d'amistats a Porto, on va viure cinc anys, li ha enviat un ram de flors. Tot i això, però, la seva fidel companya ha estat Isabel Jiménez, que l'ha visitat diverses vegades a l'hospital i que segur que ara que és a casa fa el mateix.

Però, això no és tot, ja que Iker, tot i que està a Qatar exercint de comentarista del Mundial, també s'hi ha preocupat molt. Tant és així que s'ha publicat que quan es va assabentar de l'operació va voler tornar a Espanya, però la idea la hi va treure del cap la família de la Sara. A distància i cada dia es preocupa per la mare dels seus fills i està informat amb tot detall de la seva evolució.

Fotomuntatge de Sara Carbonero i Iker Casillas
Sara Carbonero té moltes persones que es preocupen per ella, inclòs el seu exmarit | GTRES

En definitiva, que Sara no ha estat ni està sola en cap moment. Té el suport dels que més l'estimen i ara, que ja es troba a la seva residència, especialment dels seus dos petits.