Sara Carbonero i Iker Casillas acorden qui es quedarà amb els fills

Sara Carbonero i Iker Casillas ja han formalitzat els tràmits de divorci i han arribat a un acord amb la custòdia dels seus fills, Martín i Lucas

Iker Casillas i Sara Carbonero han decidit agafar camins diferents, així van comunicar-ho el passat 12 de març en un text publicat a les seves xarxes socials. Gairebé un mes després, aquest 6 d'abril han signat el divorci davant el jutjat número 1 de Pozuelo de Alarcón. Així doncs, el pròxim 26 d'abril es farà efectiu el divorci i Sara i Iker no tindran cap mena de vincle.

El divorci de Sara i Iker

Iker Casillas i Sara Carbonero han hagut d'arribar a un acord sobre el futur dels seus fills, Lucas, de 4 anys, i Martín, de 7 anys. Segons ha informat la revista 'Diez Minutos', el porter i la periodista no es guarden rencor i han fet tot el possible per facilitar els tràmits. Per tant, s'ha decidit que Sara es quedi amb la custòdia dels menors, mentre que Iker es conforma amb un règim de visites molt flexible.

 

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

 

La família continuarà vivint a la residència conjugal, una enorme mansió situada la urbanització de luxe La Finca, a Pozuelo de Alarcón. En canvi, l'exporter ja ha comprat un àtic de luxe molt a prop de Sara i els seus fills, ubicat a la mateixa urbanització. 

Casillas renúncia a la custòdia de Lucas i Martín

Tot i que Sara i Iker tenen molt bona relació, crida l'atenció que l'exporter hagi acceptat quedar-se amb una petita part. Cal recordar que la mansió de La Finca és propietat d'Iker Casillas. De la mateixa manera, ell s'encarregarà de pagar l'educació de Martín i Lucas i de portar-los a l'escola, com ha estat fent tots aquests anys.

Els motius de la separació

Tot i l'èxit professional de l'exporter de la Selecció Espanyola, que va debutar a la Copa Mundial de futbol el 2010, la seva vida amorosa està enfonsada. Sara Carbonero i Iker Casillas sempre han sigut una parella envejable, però la història ha canviat. Ara la premsa es mira amb lupa tots els moviments d'Iker, i fins i tot han aparegut presumptes exnòvies de l'exporter.

 

Segons han assegurat aquestes noies, Iker Casillas podria haver estat infidel a Sara. De fet, Kiko Hernández ha assegurat que una de les amants que donaria la cara a 'Sálvame' «és una amiga entranyable d'Iker Casillas, que ha estat amb ell sis anys».

 

També s'ha explicat que Iker Casillas té debilitat per la festa i l'alcohol. És més, ell mateix va confessar en un programa de Mediaset que Sara «està contenta, perquè ja no puc emborratxar-me», fent referència a l'infart que va patir. Fins i tot s'ha arribat a assenyalar que les infraccions o les imprudències de l'antic porter del Reial Madrid s'havien silenciat per ser qui era.

 

Els menyspreus a la família de la seva dona també han un dels motius de la separació. No obstant això, Sara i Iker deixen el passat enrere i fan tot el possible per tenir una bona relació. 


Comentaris

envia el comentari