Sara Carbonero i Iker Casillas

Sara Carbonero, muda en conèixer la nova il·lusió d'Iker Casillas

El nou somni d'Iker que confirma que ha oblidat Sara Carbonero

Tot i que ja ha passat temps des de la ruptura d'Iker Casillas i Sara Carbonero, no es coneixia cap nova il·lusió a la vida del futbolista. En canvi, s'acaba de confirmar que ara ha optat per fer realitat el seu somni i compartir l'amor que ja no té sent per Sara.

El 12 de març de l'any passat, Sara i Iker van llançar un missatge a les seves xarxes per anunciar la seva ruptura. Després d'uns mesos d'especulacions sobre la suposada separació, el futbolista va acabar confirmant-la amb un emotiu text a Instagram.

«Tant Sara com jo ens sentim enormement orgullosos de la família que som. Si hagués pogut compartir un amor que ens ha omplert de felicitat durant aquests anys d'unió...» va confessar l'exmadridista.

Així, tot i confirmar la seva ruptura aquella primavera del 2021, Casillas i Sara semblaven portar-se força bé. I és que, tot i que no compartien moments junts i refeien la seva vida per separat, tot indicava que continuaven mantenint una relació cordial. De fet, Sara el continua felicitant a través de les seves xarxes el futbolista quan és el seu aniversari.

El problema de Casillas amb la premsa

Aquest estiu, mentre el porter estava de vacances a les Illes Balears, decidia llençar un missatge impactant arran de la polèmica creada pels mitjans durant les seves primeres vacances sense Sara.

«No phone, don't disturb». Això semblava significar que no utilitzaria el mòbil durant un temps per evitar llegir els constants titulars sobre les seves primeres vacances sense Sara.

Mentrestant, Sara Carbonero gaudia de les seves vacances en parella. I és que aquest any la periodista ha confirmat la seva relació amb Nacho Taboada. Aquesta podria haver estat també la raó per la qual el porter va intentar silenciar el seu mòbil, evitant així veure la nova vida de Sara sense ell.

Sara Carbonero al concert de Nacho Taboada
Sara Carbonero al concert del seu nou xicot, Nacho Taboada | GTRES

Així i tot, sembla que ara el futbolista no està tan en contra dels mitjans. I és que s'ha confirmat la participació de Casillas a un nou 'reality' de Mediaset.

La nova il·lusió que ha deixat sense paraules Sara Carbonero

Segons ha confirmat 20 Minutos , Mediaset prepara un nou reality: Maribáñez. El programa se centrarà en aquesta població de poc més de 1000 habitants. El seu humil equip de futbol serà entrenat per veritables professionals, entre els quals hi ha Cristobal Soria, conegut per El Chiringuito de Jugones.

Gràcies a l'ajuda que obtindran, l'equip de Meribáñez intentarà guanyar la Tercera Divisió Andalusa, la lliga on juguen actualment. I és que l'equip està format per gent molt típica de poble, amb molts sobrenoms com 'El Orejas' , 'Willy' , 'Empanao' , 'El Largo' , 'Terminator' o 'El Chinchi' . Les seves vestimentes són com a mínim desastroses, amb zero pressupost i un camp derruït.

Cristóbal Soria
Cristóbal Soria té una nova proposta per a l'ex de Sara | GTRES

Meribáñez és una comunitat on els seus mateixos membres juguen partits mentre se serveixen cerveses al bar. Van ser els mateixos integrants de Meribáñez els que van anar a buscar Soria perquè els donés l'oportunitat de créixer com a equip. Així, el col·laborador d'El Chiringuito de Jugones els ha aconseguit aquesta meravellosa oportunitat a la televisió.

El somni més gran dels membres de Meribáñez és que el seu camp de futbol tingui gespa, ja que són els únics de la seva categoria que no en tenen. Gràcies a Soria, aquest nou 'reality' mostrarà una transformació completa de l'equip, gràcies a l'impuls econòmic i moral dels futbolistes que l'ajudaran.

Soria ha avançat que els esportistes que ajudaran Meribáñez seran de l'elit del futbol a Espanya. A més, ha avançat alguns noms, com ara César Azpilicueta o Iker Casillas, l'exmarit de Sara Carbonero.

«Tindrem el millor director esportiu del món, el millor porter del món... no hi haurà perfils mitjans, sempre seran els millors del món de la seva posició», avançava Soria.

Fotografia d'Iker Casillas amb Sara Carbonero.
Sara Carbonero descobreix la nova il·lusió del seu exmarit | GTRES

Així es confirmava la notícia de la nova il·lusió de l'exmarit de Sara Carbonero. I és que podria ser que el futbolista utilitzi la televisió, mitjà en què treballa Sara, per oblidar-se'n.