Primer pla de Nuria Marín mentre presenta un programa

Nuria Marín assumeix els pitjors presagis sobre la boda cancel·lada

Nuria Marín pensa que la parella es reconciliarà

Nuria Marín continua comentant titulars al capdavant de Socialité els caps de setmana. S'intercanvia amb María Patiño, ja que totes dues són les presentadores principals del programa. Fa poc, Socialité celebrava haver arribat als 600 programes amb Nuria Marín al capdavant aquest cap de setmana. L'espai que tracta l'actualitat al món del cor continua triomfant els dissabtes i diumenges als matins, encara que no tothom estigui d'acord amb les seves informacions.

Nuria Marín parla de la parella del moment

A principis d'octubre, es parlava molt de Tamara Falcó i Íñigo Onieva, i Nuria Marín també ha hagut d'opinar del tema. No només ho ha fet al seu programa, sinó que també n'ha parlat en una entrevista que va concedir a la revista Pronto.

El periodista no dubtava a preguntar-li si ella perdonaria una infidelitat, i ho tenia molt clar, encara que, amb la resposta, va sorprendre els seus fans. «Si ha estat fruit d'una nit boja, sí», és a dir, ella té clar que, mentre no hi hagi sentiments, donaria una segona oportunitat a aquella persona que s'ha equivocat.

De la infidelitat d'Íñigo assegura que «no m'ho esperava», però també vaticina el següent: «Estic convençuda que hi tornaran. Apostaria que se celebrarà la boda, encara que no sé com acabarà el matrimoni».

Quan ja ha passat un temps des de la seva ruptura, han sortit altres suposades infidelitats, a més, persones com ara Fani Carbajo, van recordar a Tamara que ella ja li ho havia alertat. Tot i això, per a la periodista Nuria Marín, l'empresari es mereix una segona oportunitat que, pel que se sap, la filla d'Isabel Preysler no està disposada a donar-li.

Nuria Marín ha tingut més topades a causa de Socialité

El darrer cap de setmana, Nuria Marín alertava que tenien una exclusiva que era una bomba per al món del cor. Havien vist dos suposats famosos fent-se petons en una discoteca, muntant al mateix taxi i, després, entrant pel mateix portal.

Les persones poden enviar la informació que vulguin a un telèfon que dona el programa, ja que busquen que els comparteixin informacions de famosos. Això va ser just el que va passar amb Cepeda i Liz Emiliano. Segons dos testimonis que va aconseguir l'espai televisiu, tots dos haurien passat la nit molt junts en un reservat d'una coneguda discoteca de la capital. «Una nit d'amor que comença en un dels banys d'una de les discoteques més exclusives de Madrid», així ho avançava Socialité presentat per Nuria Marín.

«Els hem enxampat molt acaramel·lats i fent-se un petó en una discoteca, també haurien passat una nit d'amor», asseguraven. Segons ells, allò que va començar al reservat, es va traslladar al bany i d'aquí a un taxi i a un suposat portal, però Cepeda ho ha desmentit tot.

«M'encanta que els de socialim*rda per inventar, s'inventen fins a la meva edat», va compartir el cantant al compte de Twitter amb tots els seus seguidors. Tanmateix, s'ho va  prendre bé i va tuitar un altre missatge on donava les gràcies: «Però bé, gràcies per la promo xd».

Aquesta no és la primera topada que Nuria Marín té amb famosos. De fet, molts dels seguidors del programa també en critiquen les fonts, que no acaben per considerar com a fiables. El mateix cap de setmana que va passar això de Cepeda, Nuria Marín també mostrava una entrevista que havien fet a Louis Tomlinson. Tot i això, les fans de One Direction no estaven gaire contentes amb l'emissió, perquè asseguraven que se n'havien retallat parts importants.