Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Sara Carbonero, sonrient i vestida de blanc

Sara Carbonero rep l'informe mèdic d'Elena Huelva i s'enfonsa

La Sara està preocupada per la salut de la seva amiga

Sara Carbonero ha hagut de resoldre assumptes delicats pel que fa a salut, així que està molt conscienciada amb determinades causes. S'ha fet íntima amiga d'Elena Huelva, la 'influencer' que ha visibilitzat el sarcoma d'Ewing. Les darreres notícies mèdiques no són favorables i, segons ha transcendit, la periodista està enfonsada i molt preocupada.

Sara Carbonero sempre és al costat d'Elena, de fet fa unes setmanes van estar juntes a Sevilla gaudint i rient. Cap no ha perdut el somriure perquè totes dues saben que el sentit de l'humor és essencial en aquest tipus de situacions. Huelva ha escrit un llibre que està tenint molt èxit per intentar ajudar les persones que estan passant pel mateix.

Primer pla d'Elena Huelva.
Sara Carbonero adora a Elena Huelva | Instagram: @elenahuelva02

Sara ha descobert què està passant: els metges han canviat el tractament de la seva companya i no han obtingut bons resultats. Això no vol dir res, ja que la protagonista de tota aquesta història ha deixat clar que continuarà lluitant fins al final. Sap que és l'única manera d'acabar amb la malaltia: no pot abaixar la guàrdia ni un instant.

Sara s'ha solidaritzat amb la situació, va conèixer la seva amiga a través de les xarxes socials i no van trigar a convertir-se en inseparables. No és l'única famosa que ha caigut rendida als encants de la 'influencer': Ana Obregón i Manuel Carrasco també l'adoren. Ara el que és important és que estigui tranquil·la i centrada en la seva recuperació, encara que ella sap que ha de donar explicacions.

Elena Huelva va anunciar a les seves xarxes que estava tenint nous problemes, no va donar més detalls i les alarmes no van trigar a sonar. S'ha vist obligada a trencar el silenci i el primer que ha fet ha estat deixar clar que no té pensat rendir-se. El seu esperit de superació és admirable, no hi ha ningú millor que per parlar d'un assumpte tan seriós.

Sara Carbonero està molt preocupada

La Sara està preocupada, encara que sap millor que ningú que la seva companya vencerà la malaltia i no trigarà a tirar endavant. És un referent per a molts perquè en tots els anys que està lluitant no s'ha queixat ni una vegada. Ha invertit totes les seves forces a derrotar el càncer i demostrar que no hi ha res impossible.

Primer pla de Sara Carbonero posant a un 'photocall'
Sara Carbonero vol ajudar en tot el possible | Europa Press

Carbonero s'ha quedat de pedra a l'escoltar les noves declaracions d'Elena, que s'ha pronunciat a les xarxes socials. «Aquests adhesius són pegats amb fentalí, com la morfina, per controlar-me el dolor», comença dient. «Porto amb ells unes setmanes, me'ls he de canviar cada parell de dies», conclou en un to molt tranquil.

L'escriptora va prendre la decisió de deixar la quimioteràpia perquè, tal com ella va explicar, «no funcionava i la malaltia va créixer». Ara l'únic que importa és estar atenta a l'evolució del nou tractament per poder corregir els errors. Sap que abans o després podrà anunciar la gran notícia: la recuperació final que esperen tots els seus éssers estimats.

Sara Carbonero s'ha compromès a ajudar

Sara també té un paper important a l'hora de parlar d'aquest tipus de malalties, ja que ella ha sortit victoriosa de la batalla. Fa uns anys va anunciar que havia de lluitar contra el càncer i gràcies a la seva fortalesa ha derrotat el mal. El mateix li passarà a l'Elena, que també ha demostrat que està feta d'una pasta especial.

Carbonero sempre ha tingut cura dels seus, sap que hi ha un ingredient secret per superar qualsevol problema: l'amor. Elena Huelva va sobrada d'aquest sentiment, de fet s'ha guanyat a pols ser una de les cares més estimades i respectades del país.