Sara Carbonero

Sara Carbonero rep una mala notícia i assumeix que ja no hi ha marxa enrere

Sara Carbonero assumeix que la seva situació és delicada

Sara Carbonero no esperava trobar-se amb un canvi tan dolorós en aquests moments de la seva vida, com el que va rebre fa només set dies.

Va ser el 21 de novembre quan la influencer i periodista esportiva veia com els fantasmes del càncer que va patir el 2019 tornaven a la seva vida. I ho feien en forma d'operació urgent després que la Sara anés a una de les revisions rutinàries per conèixer com es trobava la salut.

Ningú esperava aquesta notícia tan impactant per a la vida de Sara Carbonero, i no va ser cap altra que veure's obligada a ser operada ràpidament. Va passar així perquè els metges de la Clínica Universitària de Navarra van ser conscients que alguna cosa no anava bé a la salut de l'ex d'Iker Casillas.

Sara Carbonero alarma els seus després d'una nova copa

Tot es va precipitar en unes hores des de la darrera revisió de la periodista, Carbonero era intervinguda i sembla que de manera satisfactòria. Això sí, encara no es coneix el motiu d'aquest nou contratemps, encara que si tindria relació amb la malaltia que li va sorgir fa tres anys.

Primer pla de Sara Carbonero
La Sara no esperava rebre aquest revés en aquests moments | GTRES

Dos dies més tard, va sortir la notícia publicada a Lecturas quan van revelar el contratemps que havia patit l'excomunicadora de Telecinco. Un revés que deixava gelats els seus milions de seguidors que sempre volen el millor per a ella i que segueixen les seves aventures des de fa anys.

Sara ha hagut d'afrontar de la millor manera aquesta nova ensopegada en la seva malmesa salut i ho ha fet encarant de front el problema. Ella sap que no és la primera vegada que pateix certes dificultats en aquesta travessia que va començar el maig del 2019 quan li van diagnosticar un càncer d'ovaris.

Més acompanyada que mai pels seus

És conscient que estar bé mentalment és fonamental perquè resisteixi aquestes envestides que li dóna la vida. I té al seu costat els seus familiars, la seva parella i, és clar, el pare dels seus dos fills, Iker Casillas.

Foto de Sara Carbonero.
Sara Carbonero ha rebut la pitjor notícia de l'any | GTRES

Alguna de les persones importants a la seva vida com és l'exporter madridista, no pot estar amb ella físicament acompanyant-la a la Clínica Universitària de Navarra. Però s'hi ha preocupat des del primer minut que s'assabentava de la notícia, fa escassament una setmana.

Sara ha rebut una mala notícia, la notícia que més temia: el seu estat de salut ha ocupat la portada de Pronto. Aquesta revista ho ha explicat tot i ella ha assumit que no hi ha marxa enrere. També donarà explicacions, però al seu temps.

Tot i que ara està treballant de comentarista esportiu per a l'ens públic al Mundial de Qatar, l'exporter internacional espanyol està una mica trist. Aquest es preocupa dia i nit per saber de manera actualitzada com es troba la mare dels seus fills.

Mentrestant, a Madrid, Carbonero sap que el suport que li estan donant els seus familiars i el seu xicot Nacho Taboada serà vital. Ho serà a l'hora de superar aquest tràngol que esperem, pel bé de la influencer, es quedi en un ensurt.

No se sap quan serà donada d'alta l'ex d'Iker Casillas

Cal ser positius sobre el seu estat actual si ens atenim a les paraules que pronunciava fa uns dies la presentadora d'Informativos Telecinco, Isabel Jiménez. La televisiva assegurava que la seva amiga estava «bé», de manera concisa.

Ella és una d'aquelles persones que estan donant tota la força del món a la seva sòcia i amiga Sara Carbonero.

I segur que, en qüestió de dies, podem veure la periodista esportiva sortir pel seu propi peu de l'hospital i continuar fent la seva vida com fins ara.

Això sí, sempre seguint els consells dels metges, que segur ja estan fent veure les cures que ha de tenir una vegada abandoni l'hospital madrileny.