La periodista Sara Carbonero en el photocall d'inauguració de Ruber Internacional: Centre Mèdic Maso en Madrid

Sara Carbonero sorprèn amb el seu nou salt professional: més feliç que mai

La periodista ha donat una gran notícia a tots els seus seguidors

Sara Carbonero està en una etapa de la seva vida en la qual els canvis són els protagonistes. Des que ella i Iker Casillas van anunciar la seva separació, la vida de la periodista ha fet un gir important.

Ha canviat el seu lloc de residència, hauria iniciat una nova relació sentimental i també hauria fet un nou pas a la seva carrera professional.

Després d'un estiu bastant mogut i amb molts moments especials amb les persones més estimades de la seva vida, Sara Carbonero ha donat una gran notícia a tots els seus seguidors.

«Molt feliç per poder explicar-vos que continuaré una temporada més a Ràdio MARCA amb un projecte que creix i que m'il·lusiona a parts iguals», ha escrit a les seves xarxes la periodista.

I és que Sara ha anunciat la situació com una nova etapa a la seva vida i que la fa molt feliç. «Que segueixi el ball pren entitat pròpia i passa a ser un nou programa...».

Així doncs, la periodista passarà de tenir un espai en un programa de Ràdio MARCA a tenir el seu propi programa. Ella serà la presentadora i gran protagonista de l'espai.

L'emissora de ràdio ha apostat per ella donant-li aquesta nova gran oportunitat, que ella ha volgut aprofitar. 

I és que s'ha mostrat d'allò més feliç i satisfeta per aquesta nova aventura que ara començarà. «Seguirem emocionant, desconnectant i gaudint de la sensibilitat i l'art dels nostres convidats».

«Música, cinema, teatre, televisió, literatura, salut ... Tot té cabuda en aquest programa que tindré la sort de dirigir i presentar, envoltada dels millors companys que es pot tenir», ha seguit explicant.

«Ens escoltem aviat a l'emissora. Moltes ganes! Que segueixi el ball!», ha acabat dient Sara Carbonero.

La veritat és que es tracta d'una gran notícia per a la periodista, que havia passat diversos anys sense exercir la seva professió. Durant els anys que va viure a Portugal al costat d'Iker i els seus fills, Sara va deixar una mica apartada de la seva feina.

Fa un any, després de la seva tornada a Madrid, la periodista va tornar a exercir la seva professió. Ho va fer en un espai en un programa de Ràdio MARCA.

Ha estat ara aquesta mateixa ràdio la que li ha donat l'oportunitat de seguir creixent i donar-li el seu propi espai a l'emissora. Serà la locutora i, a més, dirigirà aquest nou format.

De nou, il·lusionada en l'amor

Així doncs, Sara Carbonero estaria en una etapa molt dolça de la seva vida. I és que no només li està anant bé en el món professional. Sembla que també la seva vida personal ha fet un canvi important.

Des de fa uns mesos s'ha estat parlant d'un nou romanç de la periodista. Sara Carbonero i Iker Casillas van passar molts anys junts, amb una relació feliç en la qual van tenir dos fills.

Tot i això, el temps i les dures circumstàncies de les seves vides van fer que l'amor romàntic entre els dos s'acabés. Pocs mesos després, va començar el rumor que la periodista podria haver trobat un nou amor.

Malgrat que cap dels dos ho ha confirmat de forma oficial, cada vegada sembla més clar que Sara Carbonero i el cantant Kiki Morente són parella.

Se'ls ha vist junts ja en diverses ocasions. Sara ja ha anat a algun dels seus concerts, mostrant-se sempre molt feliç i il·lusionada en ells, cantant totes les cançons de qui seria el seu nou xicot.

De moment és tot el que se sap. Potser d'aquí a uns mesos la parella faci oficial el seu amor i ja no s'amagaran de la premsa del cor.