Jesulín de Ubrique amb cara de sorpresa durant una entrevista

«Jesulín no volia ser torero, el seu pare el va obligar»

Camila Naranjo acusa Jesulín de desatendre Humberto Janeiro en el seu pitjor moment

Jesulín torna a ser focus mediàtic per culpa de l'última dona que va tenir Humberto Janeiro, Camila Naranjo. La dona assegura que el clan no s'ha portat bé amb ella, ja que després de la mort del patriarca van perdre el contacte.

Humberto Janeiro va morir fa un any i va deixar tota la família destrossada, encara que una de les que més va patir la pèrdua va ser Carmen Bazán. En aquell temps ja no estaven junts, de fet es van separar fa temps de males maneres.  

Tot i això, la mare de Jesulín estava travessant una etapa molt delicada i aquesta notícia va aconseguir robar-li el somriure durant una bona temporada. Els Janeiro han tornat a primera línia després de les explosives declaracions que ha fet la parella d'Humberto.

«Després de l'enterrament ningú de la seva família s'ha preocupat per mi», comença dient abans de desvelar el veritable motiu del drama. «Ni Jesulín ni els seus germans van perdonar al seu pare quan es va separar de la seva mare", explicant la raó de solitud del patriarca.

Camila Naranjo exigeix que el clan valori tot el que ha fet per Humberto durant els seus últims anys: «Haurien d'estar agraïts. El que no és agraït no és bon nascut», declara durant l'entrevista que ha concedit a Viernes Deluxe.

Segons ha explicat, l'exmarit de Carmen Bazán va travessar circumstàncies econòmiques delicades i en cap moment va rebre ajuda dels seus fills. Belén Esteban ha hagut de fer un gran esforç per no explicar la seva versió dels fets, ja que la seva informació és trencadora.

La princesa del poble insinua que Humberto Janeiro es va aprofitar de Jesulín de Ubrique i que aquest sempre va estar pendent d'ell. Aquest testimoni és completament contrari al que opina l'última parella del patriarca.

«Li va demanar ajut econòmic a Jesulín i als seus altres fills i mai el van ajudar. Ni ell ni els seus germans van cuidar al seu pare, el tenien abandonat», comenta sota l'atenta mirada de Belén.

 

Jesulín va viure moments complicats per culpa de Humbero Janeiro

L'exparella de Belén Esteban va ser una de les cares més conegudes de la crònica social, de fet el seu personatge segueix generant interès. Sempre s'ha comentat que el seu pare es va aprofitar d'ell, motiu que va generar molts problemes entre els Janeiro.

Camila Naranjo ha fet un pas més en desvelar la crua realitat que va viure el marit de María José Campanario quan era jove. «No volia ser torero, va ser el seu pare el que el va obligar», comenta davant la sorpresa dels col·laboradors del Deluxe.

[Tweet] 1433937893060403200 [/ tweet]

La periodista Lydia Lozano fa servir informació privilegiada sobre el tema i està d'acord amb el plantejament d'Esteban. Hi ha la possibilitat que Humberto s'aprofités tant de Jesús, que aquest es cansés d'ajudar-lo econòmicament.

Una de les persones que més ha patit per aquest conflicte és Carmen Bazán, qui sempre ha lluitat per tenir una família unida i feliç. El comportament del seu marit va marcar un abans i un després en el clan. La separació del matrimoni va afectar a tots.

Camila ha estat molt temps sense parlar, però assegura que ha arribat el moment de fer justícia i honorar la memòria de la seva parella. Segons explica, el sogre de Campanario únicament comptava amb la seva ajuda durant els últims anys.

Un íntim amic del senyor Janeiro va acudir a Sálvame per donar la seva versió dels fets. El seu testimoni era molt semblant al de Naranjo. Explica que l'únic que visitava el patriarca era Víctor, encara que tampoc ho feia amb massa freqüència.

Belén Esteban també va treure la cara pel seu antic cunyat i per Beatriz Trapote, la seva dona. Assegura que tots dos han estat molt pendents de la salut de la víctima.