Fotomuntatge de Carlota Corredera i Kiko Matamoros

Kiko Matamoros carrega contra Carlota Corredera: «M'ha pogut fer mal»

Ha assenyalat a la seva companya com a responsable del seu dolor

Des de fa setmanes, Kiko Matamoros i Carlota Corredera són els protagonistes d'un fort enfrontament. Les postures dispars que han mantingut sobre la docusèrie 'Rocío. Contar la verdad para seguir viva' són les que han portat a aquest xoc entre ells, que aquests últims dies s'ha intensificat per l'intercanvi de retrets que s'han fet l'un a l'altre.

Kiko, d'alguna manera, acusa Carlota de la baixada d'audiència de 'Sálvame', i aquesta s'ha sentit molt dolguda i defraudada per aquest i altres comentaris. Així doncs, ha aprofitat el directe per a deixar clar que està patint molt i que està absolutament decebuda amb el seu company.

Després d'aquestes paraules, ha arribat el moment del col·laborador, que ha comentat el mateix i ha carregat durament contra la gallega.

Kiko Matamoros opina sobre la intervenció de Carlota Corredera

Després que Carlota hagi confessat que se sent dolguda i hagi parlat sense embuts de la situació que viu, Kiko ha decidit intervenir a 'Sálvame' per a donar el seu punt de vista de tot el que ella ha comentat.

En un primer moment, ha tirat d'humor quan li han preguntat com estava. Ha dit: «Estic boníssim». Després, més seriós, ha afegit: «No crec que sigui el moment de parlar de tot això».

«Espero tenir l'oportunitat de fer-ho, i m'agradaria tenir un debat adult. És a dir, un debat on no hi hagi interferències amb opinions i criteris de gent que pot malinterpretar les coses».

Tot seguit, ha fet referència directa a les paraules de la presentadora: «Ahir la vaig sentir i he de dir que em va impactar. Ho va fer de manera positiva en algunes coses i negativament en altres. Ningú és perfecte, però en aquest tema tampoc hi hauria d'haver victimaris ni víctimes».

«I no diré més. Si tinc l'oportunitat de parlar amb ella, hi parlaré. A mi em sembla, i coincideixo amb Carlota, que el tema és prou seriós com per a no teatralitzar-lo».

Acusa Carlota Corredera de ferir-lo

El col·laborador ha exposat que no volia abordar més el tema del conflicte en qüestió, però després ha canviat d'opinió. Sí, perquè no ha volgut quedar com l'únic que ha ferit l'altra part.

Ha expressat: «S'atribueix a ella mateixa coses que jo he dit d'altra gent, i no sé per què. A mi també m'agradaria preguntar-li si és conscient del mal que m'ha pogut fer a mi».

Així mateix, ha deixat clar que sap que la gallega està disposada, malgrat tot, a tenir una convivència laboral amb ell. «És cert, ja que a mi ningú m'ha dit: "Demà no vens al programa perquè ve ella". Però també és veritat que la direcció ha considerat que si presentava la Carlota era millor que jo no hi fos», ha especificat.

I ha afegit: «És més, m'han dit que ella hi seria i jo he dit que no hi aniria perquè estaria còmode».

D'aquesta manera, ha sigut contundent sobre el que li ha passat amb Corredera i s'ha defensat a si mateix. No obstant això, ahir a la nit, divendres a la nit va tenir un cara a cara amb Jorge Javier Vázquez, que dona suport a Carlota, i va recular. Almenys, va reconèixer que no sabia que l'havia ferit tant.

És més, fins i tot va admetre que pateix per la situació, i va exposar que la presentadora sempre s'ha portat bé amb ell i l'ha ajudat quan ho ha necessitat.

Sembla, per tant, Kiko i Carlota es podrien reconciliar més aviat del que ens imaginem.