Muntatge de Sara Donés i el seu pare Pau Donés

Sara, la filla de Pau Donés, rebrà ja els dos milions d'euros que li va deixar el seu pare

La jove va heretar diverses propietats del cantant, que va morir el 2020

Pau Donés, el cantant de Jarabe de Palo, va morir fa dos anys a causa d'un càncer, i abans, el 2019, havia posat a la venda la casa que tenia a la Vall d'Aran. Parlem d'un habitatge de 912 metres quadrats construïts, set dormitoris i una vista idíl·lica que valia uns 2,3 milions d'euros.

Doncs bé, segons ha publicat la revista 'Semana', aquesta casa tan espectacular ja té comprador. Després de més de tres anys intentant vendre-la, la família de l'artista ha venut aquesta mansió situada al Pirineu català. En aquesta propietat es va gravar l'entrevista que Pau Donés va concedir a Jordi Évole poques setmanes abans de morir.

La casa que Pau Donés tenia a la Vall d'Aran
La casa que Pau Donés tenia a la Vall d'Aran | YouTube (@engelvoelkersbaqueira)

A la seva última entrevista a televisió, al documental 'Eso que tú me das', Pau va parlar sense embuts sobre la mort i va convidar virtualment els espectadors al seu refugi. Els seguidors del cantant van poder veure algunes estances de la casa, com ara una sauna o un estudi on es van gravar molts dels seus hits.

Recordem que, a més de la casa esmentada, el cantant tenia al nom seu diverses propietats que ja ha heretat la seva filla, Sara, i que estan situades a Montanui, Formentera i Barcelona.

Sara rebrà els dos milions d'euros de la casa de la Vall d'Aran

La de la Vall d'Aran és una casa de muntanya que es troba en una parcel·la de 6.000 metres quadrats. A més, té una vista privilegiada que de ben segur ha enamorat el nou propietari de la mansió de Pau Donés. Segons 'Semana', la venda ja és un fet, així que d'aquí a uns dies Sara rebrà aquesta quantitat milionària al seu compte bancari.

Sara Donés amb una màscara del carnaval de Venècia
Sara Donés ha venut la casa que el seu pare tenia al Pirineu | YouTube

Parlem d'una casa d'obra vista, amb bigues al sostre, un menjador amb parets de vidre i finestrals enormes amb vista de la vall.

El procés de venda s'ha allargat més del que tocava, però és que han sigut molt prudents en aquest procés. Conscient de la curiositat que despertava la propietat de Pau Donés, la immobiliària encarregada de vendre-la només l'ensenyava als compradors potencials.

Part frontal de la casa que Pau Donés tenia a la Vall d'Aran
Part frontal de la casa que Pau Donés tenia a la Vall d'Aran | YouTube (@engelvoelkersbaqueira)

Com dèiem, els diners obtinguts amb la venda de la mansió són per a Sara, l'única filla de Pau Donés i la seva hereva universal. A més, la jove té altres empreses molt rendibles, però vol seguir centrant-se en els estudis. Així mateix, Sara ha passat a ser la sòcia única de Tronco Records.

Parlem d'una societat que, segons dades públiques del Registre Mercantil, té un patrimoni de gairebé vuit milions d'euros. És la discogràfica que Pau va crear a finals dels 90 i que la seva filla administra de manera solidària amb el seu tiet, Marc.

Sara compta les hores per al gran homenatge al seu pare

D'altra banda, l'homenatge a Pau Donés que es farà a la Vall d'Aran aquest dissabte, 26 de març, ja supera les 500 inscripcions. L'esdeveniment, que es diu 'El Valle Grita', vol reunir fans de l'artista al Pla de Beret, una zona de Catalunya on tenia un gran arrelament.

Primer pla de Pau Donés
El 26 de març, més de 500 persones faran un homenatge a Pau Donés | Europa Press

Aquest més de mig miler de persones participaran a la gravació d'un videoclip col·lectiu. La iniciativa pretén reunir tots els seguidors del cantant que vulguin homenatjar-lo i interpretar un dels seus temes més significatius.

El promotor de la idea, el músic Mario Carnero, apunta que «no fa falta cantar bé ni ser músic professional per a participar a l'homenatge».

Per a col·laborar-hi, només cal inscriure's a www.elvallegrita.org.