Muntatge Jorge Javier i la seva mare

Jorge Javier revela que comparteix mansió amb algú i la seva mare en surt perjudicada

Jorge Javier Vázquez ha comès un error que ha deixat al descobert el gran misteri

Jorge Javier Vázquez no és un simple presentador, és un dels grans mestres televisius de les darreres dècades. S'ha convertit en una persona influent dins de la crònica social i gran part del públic té interès per conèixer com és la seva vida.

Recentment ha comès un error que ha revelat un dels seus grans secrets: podria compartir casa seva amb una altra persona.

Jorge Javier Vázquez és propietari d'una formidable mansió situada a una de les zones més exclusives de Madrid: la urbanització La Florida. Segons ha explicat ell mateix, va gaudir d'aquest habitatge amb la seva exparella Paco, però tothom sap que allò és cosa del passat.

Tot i això, l'última fotografia que ha publicat al seu compte d'Instagram demostra que el comunicador no viu sol.

Jorge Javier i el seu ex xicot Paco
Jorge Javier Vázquez continua tenint relació amb la seva exparella Paco | Youtube

Jorge Javier està entusiasmat perquè després de dos anys podrà gaudir de caps de setmana lliure i fa molt de temps que no descansa.

La seva funció de teatre, titulada Desmontando a Séneca, ha acabat i el Deluxe passarà a emetre's els divendres a la nit. Per això ha compartit amb els seus seguidors què estava fent el seu primer diumenge lliure després de tant de temps sense descansar.

Jorge Javier, sense adonar-se'n, ha demostrat que viu amb algú perquè ha publicat una fotografia que no s'ha pogut fer ell sol. La revista Semana insinua que podria estar passant uns dies amb la seva mare María Morales, però la dada no està confirmada.

Els fans del presentador estan emocionats perquè l'altra opció és que s'hagi tornat a enamorar.

Jorge Javier Vázquez especula sobre el seu futur televisiu

Jorge Javier ha situat la seva mare en una posició delicada i ella és una persona que no vol saber res dels mitjans. No ho ha fet amb mala intenció, ja que mantenen una relació especial i passen temps junts sempre que poden.

Per això no seria estrany que sigui María, Mari per als amics, la persona que està vivint amb ell de manera temporal.

Jorge javier Vázquez en un plató de televisió
Jorge Javier Vázquez ha acabat la seva última obra de teatre | GTRES

Vázquez necessita el suport dels seus éssers estimats perquè els últims mesos s'està especulant massa amb el seu futur a Telecinco. Alguns experts en televisió asseguren que els seus dies estan comptats, ja que els programes que presenta acabaran desapareixent.

Concretament l'espai que està en perill és Sálvame, ja que ha perdut massa audiència.

El comunicador català sap obrir debat millor que ningú, motiu pel qual ell mateix ha jugat amb el suposat acomiadament de Telecinco. Hi ha qui diu que no conduirà el concurs Supervivientes, un rumor que cada cop cobra més força. «Per mi ha estat molt bon record presentar Supervivientes», va explicar recentment recalcant que estava parlant en passat.

Jorge Javier Vázquez i la seva delicada situació amorosa

Jorge Javier és un home afortunat: passa temps amb la seva família, no té problemes de salut i gaudeix d'una situació econòmica privilegiada. El seu únic problema és que no aconsegueix trobar la persona adequada per compartir la seva vida sentimental.

Per això a tothom li ha estranyat que les fotografies que publica se les faci algú.

Vázquez té un caràcter irresistible i no ha tingut mai por de res ni de ningú, però en parlar de la seva situació sentimental fa marxa enrere. Prefereix no entrar en detalls i no revelar com es troba el seu cor, malgrat que sí que reconeix que té ganes d'enamorar-se.

El presentador no té cap pudor a admetre que les seves relacions no han estat gaire estables.

El català assegura que l'home del qual s'ha enamorat més és Paco, de fet segueix mantenint relació amb ell. Han aconseguit ser amics després de la ruptura, per això se'ls ha vist junts més d'una vegada.

María Morales, mare del comunicador, estava encantada amb el seu gendre, així que ella també manté un tracte cordial.