Sara Sálamo fotografiada durant el Festival de cinema de Sitges, a Catalunya

Sara Sálamo prepara les maletes per marxar

La parella de l'actriu, Isco, ha comunicat que vol continuar amb la seva carrera professional fora d'Espanya

Fa uns dies sortia a la llum que Sergio Ramos podria deixar el Real Madrid la pròxima temporada. Ara ha estat Isco, un altre dels jugadors del club blanc, qui ha comunicat que podria deixar el seu actual equip per seguir gaudint del futbol en un altre lloc, el que suposaria que la seva parella, Sara Salamó, i el seu fill, Theo, també haurien de marxar amb ell.

El pare i agent del futbolista ha explicat en una entrevista amb la 'Ser' que, malgrat no tenir cap oferta d'altres conjunts, el malagueny ha decidit que és el moment de canviar de lliga. Aquest any, Zidane gairebé no està comptant amb Isco i l'andalús considera que és un bon moment per triomfar amb el futbol en un altre país.

No obstant això, el seu pare va deixar clar que Isco no té cap problema en quedar-se al Real Madrid fins que finalitzi l'actual temporada. «Ara mateix no tenim ofertes i quedar-se al Madrid no suposaria un problema». Tot i no haver rebut cap oferta, sí que va afirmar a la 'Ser' que la seva intenció és escoltar proposicions d'equips per veure si pot sortir en aquest mercat hivern.

L'actual contracte d'Isco Alarcón amb el conjunt blanc finalitza el 2022 i la seva intenció és tornar a triomfar en un club de primer nivell, però en un altre país. «Vol provar en una altra lliga», ha explicat el seu pare.

L'opinió de Zidane

Per la seva banda, el Real Madrid ha mostrat la seva sorpresa pel canvi d'actitud del malagueny, que a l'estiu va dir que no volia marxar i ara ha canviat d'opinió. En una de les rodes de premsa prèvia a un dels partits del seu equip, Zidane va ser preguntat per la marxa d'Isco.

Allà va demostrar que no li agrada aquest tema i va deixar clar que, de moment, «és jugador del Madrid», encara que va afegir que no sap «fins quan». No obstant això, i segons ha explicat el diari esportiu 'Marca', Isco hauria parlat amb el seu actual entrenador per temptejar la resposta davant una possible petició de sortida del club.

Zidane li va donar a entendre que no hi hauria cap problema si decidís marxar, i que ell no seria un impediment si el que estava buscant era més minuts en el terreny de joc. L'actual entrenador del Real Madrid comprèn que Isco necessita un canvi per aconseguir recuperar el protagonisme que ha perdut aquesta temporada, i que després de gairebé vuit anys al club blanc és normal que vulgui tancar aquesta etapa.

A més, el fet de voler anar-se'n també té a veure amb esgotar les seves opcions per anar a l'Eurocopa, perquè la seva única opció per disputar aquest torneig és entrar en el mercat d'hivern i jugar en una altra lliga.

Juventus i Everton, dos possibles destins per a Isco

Tot i que no ha rebut cap oferta, el Juventus podria ser un dels seus possibles destins, i el fet que estiguin jugant allà Cristiano Ronaldo i Pirlo podria augmentar les possibilitats que aquest sigui el seu futur club. Tot i això, aquesta no és l'única possibilitat que podria estar estudiant.

L'Everton també podria ser una altra de les seves opcions, tenint en compte que l'entrenador del conjunt anglès, Carlo Ancelotti, sempre ha defensat al malagueny. Però per poder anar-se'n, aquest club hauria de convèncer al Real Madrid amb una gran oferta. Actualment el preu de mercat d'Isco ronda els 30 milions d'euros.

D'aquesta manera, si finalment Isco deixa el conjunt blanc i decideix marxar a un altre país per seguir gaudint del futbol, la seva parella, Sara Sálamo hauria de seguir els seus passos i abandonar els seus projectes professionals a Espanya.