Primer pla de Fran Rivera parlant amb la premsa

Fran Rivera trenca el silenci després de prendre mesures contra Isabel Pantoja

Després de presentar un requeriment notarial contra la folklòrica per les pertinences de Paquirri, el destre s'ha pronunciat de manera contundent

Fran i Cayetano Rivera han decidit prendre mesures legals contra Isabel Pantoja perquè els hi torni les pertinences del seu pare. Els germans Rivera han presentat contra ella un requeriment notarial, el qual la 'tonadillera' té 48 hores per respondre; a més, Fran ha volgut llançar una rotunda advertència a la cantant: «Espero que tot vagi bé i a les bones», va sentenciar aquest dimecres.

 

Els periodistes que l'han abordat al mig del carrer volien saber què pensava en aquests moments i com se sentia, al que Fran ha respost:«Jo a hores d'ara del que em recordo és del meu pare i de la meva mare, no tinc res més a dir. Hi ha moltes més coses, està el nostre advocat, espero que tot vagi bé i es faci a les bones».

 

Però no només aquí va acabar la seva intervenció, ja que en l'últim programa de 'Cantora, la herencia envenenada' de Telecinco, la germana de Paquirri, Teresa Rivera, va afirmar que el torero volia separar-se d'Isabel Pantoja, una petició que mai va arribar a fer-se realitat, ja que va morir tràgicament.  Respecte a aquestes afirmacions, Fran ha volgut ser prudent:«No tinc clar que el meu pare volgués que parlés i encara he de pensar molt»,ha afirmat.

Unes pertinences 'robades'

El llarg conflicte pels objectes personals de Paquirri fa molts anys que porta cua. Els objectes personals del torero tenen una especial importància per als germans Rivera, i el seu pare els hi havia deixat en herència, la qual mai van rebre, ja que es va quedar en Cantora.

 

La culpable va ser Isabel Pantoja, que va afirmar (ara s'ha sabut que va mentir) que havien entrat a casa seva a robar i s'havien endut aquests estris, versió que Kiko Rivera sempre va creure fins al passat 2 d'agost.

 

Aquest dia, Kiko Rivera, que es trobava a Cantora, va donar per casualitat amb una habitació amagada, on va veure amb els seus mateixos ulls tots els objectes personals de Paquirri que no havien estat lliurats als seus germans, una cosa que el va deixar en xoc perquè ell sempre havia cregut a la seva mare.

 

«Tota la meva vida he pensat que aquí no hi havia res. Quan he entrat aquí, no hi havia res», confessava a Telecinco, sentint-se enganyat. En el mateix moment en què es va assabentar, es va posar en contacte amb els seus germans i els va comunicar els fets. 

 

De manera que ells ara han actuat segons la llei per reclamar una altra vegada les pertinences del seu pare, que al seu dia no els van donar i els corresponen legalment.

 

Entre aquests objectes personals, es troben 3 espases, capots sense estrenar, fins a 22 capots usats, 9 crosses, un pal de mà de passeig de grana i or amb la figura de Crist i altres vestits de toreig usats i, fins i tot, una capella portàtil que Paquirri utilitzava quan es vestia en hotels, entre altres objectes d'alt valor artístic i personal.

Kiko Rivera no dona treva a la seva mare

Per la seva banda, Kiko Rivera també ha donat un ultimàtum a la seva mare aquest diumenge a 'Viva la vida', on es va dirigir a ella a través de les càmeres: «Fes el que hauries d'haver fet fa molts anys, encara ets a temps, agafa les coses del pare i els hi dones als seus fills. Fes-ho, et sentiràs millor. En el moment que fas una cosa així, tota la resta passa a segon pla».

Amb aquest suport als seus germans, exemplifica un cop més la bona sintonia que els uneix des que el DJ comencés aquesta croada contra la seva mare. I és que Kiko Rivera està recuperant el temps perdut i ha començat a forjar una relació molt còmplice amb els seus germans, amb els quals fins ara no havia tingut gairebé contacte.