Les 5 famoses espanyoles que podrien quedar-se embarassades el 2021

L'any 2021 serà especial per a algunes de les celebritats d'aquest país

Belén Esteban al plató de 'Sálvame'
Belén Esteban podria ser mare l'any vinent 2021| Telecinco

Ja no queda res per al 2021 i moltes de les famoses més influents del nostre país ja estan pensant en els seus nous propòsits. 2020 no ha estat un bon any per a ningú, i és per això que són molts els que volen deixar-lo enrere. Diversos mitjans han especulat que el 2021 pot suposar el 'baby boom' de diverses famoses espanyoles. De moment, Edurne i Paula Echevarría són algunes de les celebritats que seran mares l'any vinent. Ara bé, hi ha diverses possibilitats que altres famoses espanyoles puguin ser mares durant el pròxim any.

Cristina Pedroche

En primer lloc trobem a Cristina Pedroche. La col·laboradora de ‘Zapeando’ manté una relació molt estable amb el seu marit, el famós xef Dabiz Muñoz. Es van casar l'any 2015 i des de llavors s'han tornat inseparables. En els últims dies corren rumors sobre un possible embaràs de Pedroche. Ella ho ha desmentit, però sembla que la seva resposta no ha tingut gaire credibilitat. Diversos mitjans insisteixen que tant ella com Dabiz estan desitjant ser pares per primera vegada.

El cuiner ja ha tornat a treballar després d'una aturada obligatòria per les restriccions de la Covid-19 i l'incendi que va patir el seu restaurant. Per la seva banda, la col·laboradora de ‘Zapeando’, als seus 32 anys, és una de les cares més visibles d'Atresmedia.

Belén Esteban

Altres de les famoses que sempre estan en el punt de mira per aquest tema és Belén Esteban. Probablement, aquest sigui l'últim any que la col·laboradora de 'Sálvame' pugui intentar quedar-se embarassada, ja que l'edat juga en contra seu. La de Paracuellos sempre ha mantingut la idea de donar-li un germanet a Andreita. Tant ella com el seu marit Miguel estan vivint un moment molt dolç en la seva relació.

Aquest 2021 és l'última oportunitat per a la col·laboradora de 'Sálvame'. La seva estabilitat personal i professional és un dels motius pels quals l'embaràs se li pot fer més suportable. Els seus dubtes sorgeixen per la seva edat, ja que té quaranta-set anys. No obstant això, la col·laboradora de 'Sálvame' ha estat la que més portades ha protagonitzat per un possible embaràs. Veurem si aquesta possibilitat s'acaba convertint en realitat.

Rocío Flores

La que per edat sí que podria ser mare és Rocío Flores. La jove de vint-i-quatre anys sempre ha manifestat les seves ganes per ser mare. Actualment viu amb la seva parella Manuel Bedmar, amb qui vol casar-se molt aviat. A més, la seva estabilitat econòmica li permet quedar-se embarassada sense preocupacions.

El seu pare i els seus germans serien un gran suport per a ella durant el seu possible embaràs. Caldrà veure si aquest 2021 serà un any especial per a Rocío Flores per fer realitat el somni de ser mare. La jove i el seu noi mantenen una relació molt consolidada i a tots dos els encanten els nens. Va ser Jorge Pérez, company seu de 'Supervivientes',  qui va revelar els plans de la neta de Rocío Jurado.

Actualment, la filla d'Antonio David Flores s'ha allunyat del focus mediàtic, però segueix amb una gran activitat en les xarxes socials, on exerceix d''influencer' per a diverses marques de moda.

Isa Pantoja

La filla d'Isabel Pantoja es casarà amb Asraf Beno el pròxim any, i a més tots dos han confessat les seves ganes per ser pares. La germana de Kiko Rivera ja va tenir un nadó amb divuit anys. Albertito, fruit de la seva relació amb Alberto Isla, tampoc veuria amb tan mals ulls que la seva mare i Asraf li donessin un germanet. L'únic impediment que té la jove són els problemes familiars que estan vivint per culpa del conflicte entre Isabel Pantoja i Kiko Rivera.

Anabel Pantoja

Anabel Pantoja vol ser mare i així ho ha manifestat. Seguint els passos de la seva cosina, es casarà l'any vinent amb Omar. Realment les noces s'haurien d'haver celebrat aquest 2020, però per culpa de la pandèmia no ha pogut ser.

Durant la seva entrevista a 'Sábado Deluxe' va confessar que ja passada la trentena, està pensant seriosament a ser mare. L'única pega és que va fer referència als seus problemes amb les addiccions als somnífers, que perjudicaria el seu embaràs. Ara bé, segons diuen, ja ha superat aquests problemes i és per això que podria ser mare aquest 2021. 


Comentaris

envia el comentari