Primeres paraules de Kiko Rivera i Irene Rosales després de morir Manuel, pare d'ella

Han expressat el seu dolor a través de les xarxes socials

Irene Rosales, col·laboradora de 'Viva la vida'
Kiko Rivera i Irene Rosales han expressat el dolor per la mort de Manuel, el pare d'ella | Telecinco

Avui està sent un dia realment dur per Kiko Rivera i la seva dona, Irene Rosales. Manuel, pare d'Irene, ha mort aquesta matinada després d'haver estat disset anys lluitant contra un tumor cerebral. La malaltia s'havia agreujat en els últims mesos i fins i tot va haver de romandre unes setmanes ingressat a l'hospital. La tristesa s'ha endinsat en la llar d'aquesta família i el dolor és latent. De fet, el matrimoni no ha dubtat a mostrar-ho a les seves xarxes socials.

Kiko Rivera i el record al seu sogre

A través del seu compte d'Instagram, el DJ ha volgut compartir amb els seus seguidors el sofriment per la mort del seu sogre. Amb una 'storie', ha compartit una fotografia en blanc i negre d'una rosa i un llaç negre, junt amb el següent missatge: «Pots acabar ja 2020?».

Irene Rosales i el seu sentit dolor

L'esposa de Kiko Rivera també s'ha pronunciat i ha publicat unes emoticones a les 'stories' del seu seva compte d'Instagram. Ha compartit dues estrelles fugaces, una representa a la seva mare i l'altra al seu pare. Així doncs, cal recordar que, tot i que el seu pare ha mort avui, la mare d'Irene Rosales ho va fer el passat febrer. Mayte Vázquez va perdre la vida el dia 6 de febrer després d'haver estat lluitant contra una greu malaltia.

Irene Rosales al costat del seu pare en el funeral de la mare
Irene Rosales, al costat del seu pare Manuel, al funeral de la seva mare | GTRES

L'únic consol d'Irene és que els seus pares ja estan junts. El matrimoni va viure un amor molt sòlid, fruit del qual van tenir cinc fills. Mayte va ser un gran suport per a Manuel quan van diagnosticar-li el tumor. El 2020 serà recordat per sempre, sense cap dubte, com un dels pitjors per a la jove.

És evident que Irene està vivint uns mesos molt complicats. No obstant això, té el suport dels seus quatre germans (Manuel, Carlos, Vanessa i Mari Tere). Això sense oblidar que té el suport incondicional del seu marit i el de les seves dues filles (Carlota i Ana) i, per descomptat, dels seus seguidors.

Què farà Isabel Pantoja?

Possiblement ni Irene Rosales ni Kiko Rivera estan donant importància a Isabel Pantoja. No obstant això, la premsa rosa està estudiant la possibilitat que Isabel Pantoja decideixi donar el condol personalment al seu fill i la seva nora. En les últimes setmanes la cantant no ha tingut cap mena de relació amb el matrimoni. De fet, cal recordar que Kiko està parlant molt malament de la seva mare en televisió per les suposades mentides amb l'herència de Paquirri. 

No obstant això, davant d'una situació tan tràgica com aquesta, Isabel potser decideix fer el pas i anar al tanatori. Possiblement, Irene i Kiko s'ho agrairien, però ens caldrà esperar per sortir de dubtes.


Comentaris

envia el comentari