Descobreixen un secret que Pau Donés havia deixat amagat molt abans de morir

Ha estat revelat per un altre cantant famós

Pau Donés en un concert
S'ha revelat un secret de Pau Donés | Catalunya Diari

El 9 de juny moria Pau Donés, el vocalista del grup 'Jarabe de palo' i una de les veus més significatives de la nostra música. Ho feia als 53 anys a conseqüència d'un càncer, contra el qual portava lluitant cinc anys.

Tot i els dies que han passat des de la seva mort, l'artista, conegut per la cançó 'La Flaca', ha tornat a ser notícia. I és que s'ha donat a conèixer un 'secret' seu que romania gairebé ocult i que feia referència a temps enrere. En concret, s'ha revelat que va arribar a fer una versió d'un dels singles més famosos de la música del nostre país. Ens estem referint a 'Adiós, padre', que va popularitzar en la dècada dels anys 80 Coque Malla amb el seu grup Los Ronaldos.

El mateix Coque és qui ha revelat a través del seu perfil a Instagram aquesta versió. I és que ell mateix l'ha descobert ara, tal com ha donat a conèixer. Així ho ha explicat: «Un amic m'ha enviat això i m'he emocionat molt. No tenia ni la més remota idea que el gran Donés feia una versió meva. Molt honrat. Gràcies Pau, allà on siguis!».

Milers de reaccions i comentaris

Es tracta d'una versió de l'any 2012 que es caracteritza per ser més 'canalla' que l'original. A més, també és més informal i fins i tot compta amb un ritme que aconsegueix 'atrapar' encara més si cap. Nombrosos 'm'agrada' ha rebut aquesta publicació de Malla així com centenars de missatges que lloen Pau Donés. Bon exemple d'aquests són alguns comentaris com ara els següents:

  • «Gran Pau».
  • «Quina passada! M'encanta».
  • «Genial versió d'una magnífica cançó».
  • «És una joia. Quina sort tens, Coque!».

Una nova cançó més per recordar i homenatjar el gran Pau Donés.


Comentaris

envia el comentari