Ylenia Padilla amb la boca oberta i somrient en una imatge d'arxiu

«Semblava una botifarra»: la reflexió d'Ylenia sobre les operacions estètiques

La 'rossa màxima' ha llançat un missatge als seus seguidors per a evitar-los un disgust

Ylenia Padilla ha canviat molt. La que va ser participant de 'Gandia Shore' no ha amagat mai les operacions i retocs estètics a què s'ha sotmès. Tot i així, el resultat no sempre ha sigut el que s'esperava i ha volgut fer-ho públic perquè no li passi a ningú més. No és cap secret que la de Benidorm ha passat per quiròfan en més d'una ocasió. Augment de pit, de glutis i algun tractament facial són només alguns dels canvis que ha anat experimentant el físic d'aquesta rossa d'empenta des que va sortir de 'Gandia Shore'. Tot i que fa temps que està allunyada de la petita pantalla, segueix estant a l'ull de l'huracà gràcies a la secció especial que fa al programa radiofònic 'yu No te pierdas nada', que cada vegada té més oients.

Una mala experiència personal

Ha estat precisament en aquest espai on la rossa més guerrera de la costa est d'Espanya ha volgut alertar qui s'estigui plantejant sotmetre's a algun canvi físic. Els ha recomanat que s'ho pensin dues vegades abans de prendre aquesta decisió, però sobretot els ha animat a fer-ho en mans de professionals amb experiència. El motiu de l'advertiment té a veure amb una experiència pròpia. I és que la jove va veure com el seu físic es va transformar de la nit al dia i va deixar de reconèixer-se davant del mirall després d'un dels retocs estètics que s'havia fet.

La 'rossa màxima' de Telecinco es va fer un augment de llavis amb un producte que els va deformar. A causa d'això va haver de passar per quiròfan, cosa que li va ser molt desagradable i que li va costar un gran disgust. «M'han obert el llavi per treure un d'aquests productes tan antics. Tenia el llavi com una botifarra que no em pertanyia, ja que he estat cinc anys amb una silicona antiga. A més, em vaig punxar diverses vegades en diversos llocs», ha dit al programa de ràdio.

Concretament, el problema es va produir perquè li havien aplicat un producte antic: «El problema és que els productes eren molt antics; s'encapsulen amb el llavi i se't fan boles». Després d'experimentar aquest canvi desastrós, la de Benidorm va acudir a un expert perquè li igualés els llavis. Una mala decisió, segons les persones que ha consultat. «Se'm va deformar, i abans d'entrar a 'Gran Hermano' vaig dir: "Doncs em punxo a l'altre costat i m'ho deixo igual", però clar, no em reconeixia, ni al mirall, ni per a fer vídeos... No era jo, no em veia a mi mateixa, però ara sí. Seré una influencer màxima, així que prepareu-vos», ha dit rient.

Tot i que l'exconcursant de 'GH VIP 3' no acostuma a parlar d'aquests assumptes privats, explicant la seva experiència espera poder ajudar a que altres persones no hagin de passar per aquest malson . I és que hi ha que ja li han demanat consell. «M'han escrit demanant-me ajuda perquè els han posat silicona líquida als llavis i no saben què fer. Cal anar amb compte; jo he tingut una mala experiència», ha assenyalat la que va ser parella d'Antonio Tejado després de concursar a 'GH VIP'.

Per a solucionar el desastre que tenia als llavis, Ylenia Padilla s'ha posat en contacte amb un equip d'experts perquè l'ajudi a gestionar la seva nova imatge. I és que la jove té clar que no es pot confiar en qualsevol que asseguri que ho sap fer bé, perquè després arriben els disgustos.