Isabel Pantoja primer pla emocionada

El missatge d'Isabel Pantoja de fa quasi 20 anys, ara pren sentit

Isabel Pantoja ja va revelar la seva orientació sexual a la televisió

Isabel Pantoja ha estat l'autèntica protagonista d'aquest cap de setmana. El seu discurs a la gala Míster Gai de Madrid ha generat una gran polèmica que promet hores de debat. Les seves paraules han estat interpretades de moltes maneres, sent la més aplaudida la seva presumpta confessió sobre la seva orientació sexual.

El que alguns no recordaran és que fa anys, la intèrpret de Marinero de luces ja va pronunciar unes paraules molt semblants. Una confessió sobre la seva vida íntima que en va deixar molts amb la boca oberta fa gairebé 20 anys.

Isabel Pantoja i el missatge que va deixar a l'aire fa dues dècades

Isabel Pantoja va ser victorejada i molt aplaudida després del seu discurs a la gala Míster Gai 2022 de divendres passat 8 de juliol. Una data que molts recordaran com el dia que la 'tonadillera' per fi va parlar sobre la seva veritable orientació sexual.

Mentre que alguns afirmen que només va mostrar el seu suport al col·lectiu LGTBI+, per a altres, com a María Patiño, «es va declarar bisexual». Tot i això, fa gairebé 20 anys, Isabel va concedir una entrevista on es va mostrar molt més sincera que a la gala de divendres sobre la seva vida íntima.

Imatge de Luján Argüelles i Isabel Pantoja a l'Orgull de Madrid.
Isabel Pantoja i el seu discurs a la gala de Míster Gai segueix generant enrenou | EP

Va ser durant la seva visita al programa de Jesús Quintero, Ratones coloraos, l'1 d'abril de 2004. Allà, la vídua de Paquirri es va deixar portar per l'ambient íntim del plató i es va obrir en canal parlant sobre la seva condició sexual. Això sí, fent ús de les metàfores que tant li agrada fer servir la cantant durant les seves actuacions.

«Cadascú pot pensar el que vulgui, t'has muntat alguna vegada al tren de la bruixa», començava dient. «Si tu et pots desfer i sortir airós, surts, si no, no surts, i si això està en el teu camí, el que sigui, això està per a tu», ha afegit. «Et fiquis on et fiquis, jo no he de demostrar res a ningú de com soc, soc com soc, una dona», va sentenciar.

Un cop més, Isabel feia servir l'ambigüitat en les seves paraules per contestar els dubtes sobre la seva vida íntima, cosa que Quintero no es va mostrar segur d'entendre. «Doncs t'ho he explicat molt graciosament, a bon entenedor, amb poques paraules calen», va contestar.

Isabel Pantoja més clara que mai: «Cal acceptar-les feliçment i tranquil·lament»

Isabel Pantoja, lluny de donar per tancat el tema, va voler que el seu entrevistador s'assabentés del que realment amagaven les seves paraules. En el seu afany, va ser molt més clara sense necessitat d'aplicar cap etiqueta ni nom a la seva realitat.

«Mira, tenim una vida cadascú i tenim un camí traçat i en aquest camí et passen coses, d'una manera o altra», explicava. «I si et passen, les has d'acceptar tranquil·lament i feliçment, jo no tinc per què posar-me cap cartell de res», finalitzava de manera contundent.

Imatge d'Isabel Pantoja a l'Orgull de Madrid.
Isabel Pantoja ja va parlar sobre la seva sexualitat a la televisió | EP

Aquesta podria ser la darrera vegada que la mare de Kiko Rivera es va pronunciar sobre la seva orientació sexual. Ara, gairebé 20 anys després, Isabel ha demostrat que és capaç de tornar a fer-ho de la mateixa manera que ho va fer a Ratones coloraos.

«Aquesta bandera la porto i l'he portat sempre al cor, jo soc una més de vosaltres, per i per a sempre», va dir davant d'una plaça abarrotada. La vídua de Paquirri es va donar un autèntic bany de masses i, com va fer fa 18 anys, ja no ha tornat a parlar sobre el tema.

Potser devem esperar uns quants anys més per veure una Isabel Pantoja molt més clara. Tot i això, com ella mateixa ha dit «no he de posar-me un cartell de res» i tampoc ha de donar explicacions sobre com viu la seva vida.

▶️ Isa Pantoja entra en crisis tras las duras acusaciones que ha recibido de alguien muy cercano