El cuiner Sergi Arola en una fotografia

Sergi Arola es casa per sorpresa amb una noia 20 anys més jove que ell

El català ha publicat a Instagram diverses fotografies de l'enllaç, que va tenir lloc a Xile

El cuiner de Barcelona, Sergi Arola, s'ha casat per sorpresa amb la seva xicota, Francisca Laree, qui té vint anys menys que ell. L'enllaç matrimonial ha tingut lloc al Registre Civil de Quilimari, un petit poblet de la costa nord de Xile, situat a uns 170 quilòmetres de Santiago, la capital del país.  El cuiner ha publicat al seu compte d'Instagram la gran notícia. 

«Ahir va ser un dia molt molt especial per a Fran Laree i per a mi... Gràcies als amics de Los Vilos i de Quilimari per fer-ho possible», ha escrit Arola en una publicació en què, a més, ha compartit diverses fotografies del seu casament. 

El barceloní, a més, ha mostrat els àpats que van menjar després de l'enllaç al restaurant Olam, ubicat a la capital. El cuiner i la doctora van gaudir d'un menú a base de peix fresc elaborat pel xef Raúl Yánez, un gran amic d'Arola. 

Arola ajorna la celebració familiar

Paral·lelament, el català afegeix: «ja vindran temps per celebrar-ho amb els amics i família, ara no toca», sent conscient de la gravetat que el món afronta per la pandèmia de la Covid-19. «Què puc dir? Sóc feliç i aquest maleït 2020, malgrat tots els cops que ha donat, no m'ho pot treure», conclou.

Sens dubte, un casament que ha agafat tothom per sorpresa després que tots dos es comprometessin el passat 4 de novembre a la localitat xilena de Matanzas. La jove metgessa, de fet, també ha aprofitat la preciosa ocasió per celebrar el compromís amorós al seu compte d'Instagram. Per al cuiner català, ja és el seu tercer matrimoni, després d'estar amb Silvia Fominaya i Sara Fort. Ell, a més, és pare de dues filles.