App GRATIS:

📱Les teves notícies preferides ara a un click, baixa't gratis l'App de Catalunya Diari clicant aquí. T'ESPEREM!

El nou projecte de Sergio Ramos: torna a vendre la seva vida i la de Pilar Rubio

El futbolista tornarà a obrir les portes de casa amb la seva dona

Sergio Ramos durant l'estrena del seu documental
Sergio Ramos tornarà a mostrar la seva vida a Amazon Prime Vídeo | Catalunya Diari

El futbolista Sergio Ramos no deixa de sorprendre. Es podria dir que quasi ho sabem tot sobre la seva vida com a futbolista, i a poc a poc també es van coneixent tots els detalls de la seva vida privada.

Tot va començar gràcies al documental 'El corazón de Sergio Ramos' que Amazon Prime Vídeo va emetre en exclusiva. El futbolista va obrir per primera vegada les portes de casa seva i va mostrar sense censura els seus fills, així com tots els racons del lloc on viuen. 

Aquesta espècie de 'reality' va tenir una gran acollida pel públic, especialment pels fans del Real Madrid, que van poder veure com és la vida del capità del seu equip. Ara, Prime Video ha començat la producció de la segona part de la sèrie documental.

Segon lliurament del documental

Aquest segon lliurament es dirà 'La Leyenda de Sergio Ramos'. S'estrenarà el 2021 en Amazon Prime Vídeo en més de 240 països i territoris del món, de fet, el mateix futbolista sempre ha reconegut que li agrada aquest tipus de contingut.

La seva dona, Pilar Rubio serà la protagonista en aquesta entrega, ja que els enregistraments coincideixen amb la recta final del seu embaràs i, possiblement, amb el naixement del seu bebè. La dona del futbolista va aparèixer bastant durant la primera temporada del documental. La col·laboradora de 'El Hormiguero' va aparèixer per sorpresa a la ciutat esportiva de Las Rozas, on Ramos estava concentrat amb la Selecció, per donar-li una sorpresa.

Sergio Ramos se sincerarà sobre la seva vida personal i professional

En els 6 episodis que compondran aquesta nova producció es reviuran les fites de Sergio Ramos, prenent com a punt de partida els moments més determinants de la seva carrera. «Una història que parlarà d'èpica i de glòria, però també de dolor i de decepció, perquè el camí d'un heroi exigeix sacrifici» diu Amazon.

Així doncs, a més de mostrar detalls de la seva vida privada, el capità del Reial Madrid i de la Selecció Espanyola, s'obrirà en canal per explicar totes les seves vivències al llarg de la seva carrera esportiva. «Em fa molta il·lusió poder seguir compartint amb tots vosaltres la meva història, mostrar nous moments, d'alegria, de pena, d'il·lusió..., que formen part de la meva vida professional i personal», ha declarat Sergio Ramos.

«Aquest nou lliurament serà una mirada profunda, sincera i propera, de passat i de futur, que mostrarà aspectes mai abans vistos de la meva trajectòria al llarg de tots aquests anys», ha avançat el futbolista, que sembla molt emocionat.

La producció d'aquesta nova temporada, que va començar a principis d'any, es va veure interrompuda per la Covid-19, i segons han avançat es reprendrà en els pròxims mesos seguint les més estrictes mesures de seguretat.


Comentaris

envia el comentari