Primer pla d'Isabel Pantoja mirant cap amunt

Els draps bruts que Julián Muñoz promet treure a la llum i enfonsaran Isabel Pantoja

Telecinco ha començat la promoció de la nova sèrie documental, protagonitzada per l'exalcalde de Marbella

Telecinco ha començat a anunciar la seva propera bomba de cara al 2022. Després de l'èxit de la sèrie documental de Rocío Carrasco, la cadena ha decidit repetir la jugada. Aquest cop, tindrà com a protagonista un dels expolítics més mediàtics d'Espanya .

Isabel Pantoja es tornarà a convertir en el centre de totes les mirades amb l'estrena de la nova docusèrie de Mediaset. Julián Muñoz trencarà el seu silenci per treure tots els draps bruts que s'han amagat durant anys en relació amb l'«Operació Malaya».

Primer pla de Julián Muñoz
Julián Muñoz està preparant un documental explosiu | GTRES

Sota el nom 'No es la hora de la venganza, es la hora de la verdad', l'edil malagueny respondrà totes les preguntes de la periodista Paloma García-Pelayo. Ella serà l'encarregada de conduir l'entrevista inesperada.

Encara es desconeix la informació exacta que l'exalcalde de Marbella revelarà, però segurament la mare de Kiko Rivera no sortirà gaire ben parada.

Primeres imatges de la nova docusèrie de Telecinco

Mediaset España ja ha començat amb la promoció de 'No es la hora de la venganza, es la hora de la verdad' a totes les seves plataformes audiovisuals.

Durant els primers minuts de la sèrie, l'exparella de la tonadillera apareix responent, sense cap mena de pudor, a preguntes tan lapidàries com: 'Et va deixar d'estimar Isabel Pantoja quan ja no tenies diners?».

Després de concedir-li la llibertat provisional per causes mèdiques, Julián considera que ha arribat l'hora de dir tota la veritat sobre el «Caso Malaya». «Li dic a ella i a la cara», adverteix.

Una docusèrie que girarà al voltant de l'operació Malaia

Aquest documental que prepara Mediaset tractarà sobre un període des del 2003 fins al 2014, any en què Isabel Pantoja va ser condemnada a presó per un delicte de blanqueig de capitals.

En aquell moment, es duia a terme a Espanya una mediàtica trama policial, anomenada «Operación Malaya».

Sens dubte, la vida de Julián Muñoz es va començar a torçar el 19 de juliol del 2006, quan encara seguia molt present a la seva memòria. Aquell dia, l'exalcalde de Marbella va ser detingut quan sortia de Mi gitana, casa que compartia amb Pantoja, per un delicte de corrupció urbanística.

Imatge d'Isabel Pantoja amb Julián Muñoz posant somrient
Isabel Pantoja i Julián Muñoz van tenir una relació força polèmica | GTRES

D'aquesta manera, l'exmarit de Maite Zaldívar es convertia, de la nit al dia, és el detingut més mediàtic d'aquesta operació. Hi havia implicades més de 50 persones, entre les quals Pedro Pérez, un regidor del Partit Andalusista.

Només uns mesos després, la seva exdona tenia la mateixa sort. El novembre de 2003, Maite Zaldívar i vuit persones més van ser detingudes durant la tercera fase de l'operació.

En aquell moment, tant Maite com la tonadillera estaven sent investigades per un suposat delicte de blanqueig de capitals. L'Agència Tributària va descobrir una sèrie de transferències realitzades des d'un paradís fiscal als comptes de la mare de les filles de Julián.

Isabel Pantoja i Kiko Rivera
Kiko Rivera no va deixar en molt bon lloc la seva mare. | Europa Press

Després de diversos anys assegurant que ella no tenia coneixement dels diners que la seva parella havia amagat a l'estranger, el maig del 2007, Isabel Pantoja va anar a comissaria. Allà va ser interrogada pel «Caso Blanqueo», una peça separada del «Caso Malaya».

Finalment, el novembre del 2014, la cantant entrava a la presó per complir la condemna de dos anys.

De moment, l'artista ha evitat pronunciar-se sobre la docusèrie que farà reviure una de les pitjors etapes de la seva vida.

Ha estat la seva filla Chabelita la primera a donar la seva opinió sobre el tema. «Suposo que parlarà de la relació amb la meva mare i on va començar tot. No sé que explicarà per què jo era molt petita quan van estar junts».

La noia sembla tenir clar que aquest documental caurà com un gerro d'aigua freda per a la tonadillera. «Si la meva mare està malament, això la pot matar... Ella no ho veurà, però li arribarà tota la informació», sostenia molt preocupada.