Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Shakira sense maquillar i amb mala cara

Shakira esclata públicament contra Gerard Piqué: «El meu fill...»

Shakira ha invertit una dinerada perquè el seu excunyat no reveli detalls de la seva família

No ho té per costum. Des que Shakira i Gerard Piqué van tallar, la cantant colombiana s'ha volgut mantenir sempre al marge de les polèmiques i quan ha hagut de parlar ho ha fet a través de les seves cançons. En aquestes, Shakira hi ha tret a relluïr tots els seus draps bruts. 

El que mai havia fet encara, però, és retreure a Piqué les seves actituds amb un comunicat. Ara, en veure que Sasha, el seu fill gran, apareixia amb el seu pare durant un directe de la Kings League a Twitch, la cantant no ha tingut altra que reaccionar. 

«La cantant no ha donat el seu consentiment previ en cap cas i tampoc no va ser consultada abans de la participació del fill en la retransmissió d’aquest esdeveniment esportiu». Diu el comunicat de Shakira, emès per Europa Press

Gerard Piqué durant el seu twitch amb el seu fill Sasha.
Gerard Piqué amb el seu fill Milan durant un directe de Twitch: Shakira reacciona en contra de l'ex del Barça. | Twitch.

Insults i una conversa no adient per a un nen de 9 anys

El cert és que el vocabulari emprat per Gerard Piqué i els seus col·laboradors en el directe potser no era el més adient per a un nen de 9 anys. Milan, enmig dels col·laboradors de Piqué, s'ho anava passant d'allò més bé i interactuava en català amb el seu pare. 

Però sí, estarem d'acord amb el fet que no era l'entorn més recomanable per a un nen tant petit. Quelcom que Shakira va veure i va denunciar. 

Shakira, enfurismada 

I és que mai abans havia passat. Mai abans Shakira havia fet un comunicat pública per denunciar l'actitud de Gerard Piqué amb els seus fills. L'aparició de Milan a Twitch, però, hauria marcat un abans i un després, tal com demostra el furiós comunicat de la cantant colombiana. 

Ara caldrà veure quin és el seguent escenari de la relació Piqué-Shakira. És un pols del català, o simplement un descuit? Només el temps dirà. 
 

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp