Muntatge Shakira i Piqué

Shakira descobreix que coneix la jove que ha trencat el seu matrimoni amb Piqué

Gerard Piqué hauria sigut deslleial Shakira amb una dona coneguda

Gerard Piqué i Shakira estan passant per una ratxa molt dolenta. Sí, ja que diverses fonts asseguren que la parella més estimada per tot el món ha decidit posar fi a la seva relació amb l'ajuda d'uns advocats.

Després de 12 anys de relació, Shakira s'ha assabentat que Piqué li hauria estat deslleial amb una altra dona. Per això, la cantant ha decidit marxar a un altre país, lluny de Barcelona, amb els seus dos fills, però el futbolista no hi està conforme. I és que vol que es quedin els seus fills a la mateixa ciutat on treballa.

Per aquest motiu, la preocupació més gran de tots dos és com s'organitzarà la custòdia dels nens, ja que la quantitat de diners dividida no serà cap problema.

Imatge de Gerard Piqué i Shakira
Gerard Piqué i Shakira posen punt final a la seva relació després de diversos anys junts | Europa Press

Qui seria l'amant del futbolista?

Segons ha comentat la periodista Laura Fa, Shakira sabia que la seva parella li hauria estat deslleial amb algú, però no coneixia la identitat de la persona. D'altra banda, alguns mitjans apunten que l'amant del defensa del Barcelona podria ser la mare d'un jove jugador del Barça.

Exactament, les xarxes socials s'han alarmat en assabentar-se de la possible relació amorosa que hi ha entre Gerard Piqué i la mare de Gavi, company seu de feina.

Shakira
Shakira està enfadada després de saber la possible amant de la seva parella | EP

Tot i això, Gema, la mare de Gavi, està molt compromesa amb el creixement professional del seu fill i, per això, s'ha mantingut allunyada del focus mediàtic. El seu únic objectiu és que res, ni ningú embruti la imatge del futbolista, que tant ha lluitat per aconseguir el seu somni. A més, és una dona casada amb dos fills, Aurora i Gavi.

El periodista turc Melih Esat havia publicat una fotografia al seu compte de Twitter assenyalant qui era la mare de Gavi, sense donar cap font oficial.

«Shakira va agafar Gerard Piqué tenint un idil·li amb una altra dona. Aquesta dona va resultar ser la mare de la jove estrella del Barcelona. Gavi no està al corrent de l'incident», comentava el periodista per les seves xarxes socials.

Alguns diaris esportius sospiten que podria ser una equivocació, ja que la que apareix a la imatge és la germana del jove jugador. Fins i tot, altres comptes de Twitter s'han queixat del nivell periodístic perquè han acusat una mare d'un futbolista sense tenir-ne proves.

El futbolista s'hauria desenfrenat després de la ruptura

Des que la ruptura ha estat notícia, el defensa del Barcelona viu una nova vida. Gema no hauria estat l'única dona que se li ha relacionat amb Piqué, ja que les periodistes de 'Mamarazzis' asseguren que l'han vist amb altres dones.

Laura Fa ha comentat que, des que va acabar la temporada de la Lliga Santander, el jugador de futbol està sortint de festa amb un altre jugador del Barça, Riqui Puig. En aquestes trobades nocturnes, hauria estat acompanyat de dones als reservats de les discoteques.

Imatge de Piqué.
Gerard Piqué ha estat envoltat de dones als reservats d'algunes discoteques | Europa Press

Segons el periodista Emilio Pérez de Rozas a la revista 'Cuore', Gerard Piqué ha estat enxampat amb una jove de 20 anys, que està estudiant i treballa com a hostessa d'esdeveniments, però de qui se'n desconeix la identitat. Tot i que és cert que són moltes les amants que es relacionen amb el futbolista, cap té una base que confirmi aquest supòsit.

Primer pla de Gerard Piqué.
El defensa del Barcelona hauria estat deslleial a Shakira amb una noia de 20 anys | Europa Press