Muntatge de Rafa Nadal, la seva germana i la seva dona, Xisca Perello

Maribel, la germana de Rafa Nadal que ja no pot amagar els rumors d'embaràs

Els gestos han delatat la família

Rafa Nadal no deixa de ser el centre d'atenció i no només per les victòries a Roland Garros i la possible retirada per sempre de les pistes de tennis.

El seu fort dolor al peu, però sobretot els rumors d'embaràs, estan acaparant tota l'atenció. Maribel, la germana de Rafa, ja no ho pot amagar més.

Aquestes són les proves que Rafa Nadal i Xisca Perelló estarien esperant un nadó.

Rafa Nadal i Xisca Perelló, embarassats?

El perill de la retirada de Rafa Nadal per sempre de les pistes de tennis té tots preocupats. La seva fortalesa, les seves victòries, així com la seva capacitat per unir tota Espanya per veure un partit seu, l'ha fet molt gran. Rafa Nadal és un dels nostres millors esportistes, però el seu final és a prop.

Des que va començar a jugar a tennis, la síndrome de Müller-Weiss que pateix el porta pel carrer de l'amargor. El seu cap ja no aguanta el dolor i ja ha anunciat que, només acabar Roland Garros, deixarà per un temps de competir.

Tothom hi està preocupat, però més per la seva dona. En els darrers dies, la parella ocupa les portades de tota la premsa rosa. I la culpa no és altra que dels rumors que asseguren que Xisca Perelló podria estar embarassada.

Abraçada entre Xisca Perelló i Rafa Nadal
Xisca Perelló i Rafa Nadal  | GTRES

La veritat és que són moltes les casualitats, així com els gestos que han delatat la parella. També a la família, en concret Maribel, la germana de Rafa Nadal, que no ho pot amagar més.

Les proves que no fallen

Només cal veure les últimes aparicions de Xisca per assegurar que passa alguna cosa. La jove està acostumada a acompanyar Rafa Nadal a tots els seus partits. Tot i això, fa uns dies, la seva actitud era diferent de les altres.

El cansament i els badalls que va tenir durant l'últim partit a Roland Garros van fer saltar totes les alarmes. A més, destaca l'atenció que la germana del tennista va tenir amb la jove durant tot el partit.

Però val la pena retrocedir uns quants dies més enrere, per adonar-se que l'actitud de Xisca Perelló havia canviat molt abans.

El gest que ho confirma

La parella va aprofitar que era a París per la participació del tennista a Roland Garros per anar a la final de la Champions League. Tot i la quantitat de gent, les càmeres els van captar i en aquell moment es va saber.

Xisca Perelló va ser l'única entre tanta gent que va tenir la màscara posada durant tota la trobada. Només veure aquesta imatge, els seguidors de la parella van començar a rumorejar.

La parella no ha confirmat ni desmentit res, però s'espera que sigui Rafa Nadal qui parli després de la seva competició a Roland Garrós.

El mal moment de Rafa Nadal que ho entela tot

Tot i que l'arribada d'un nadó és una bona notícia, els últims dies de Rafa Nadal són caòtics.

El balear està començant a patir necrosi a l'escafoides del seu peu i no ha tingut més remei que deixar la competició. El tennista, assessorat pel seu equip mèdic, deixarà la competició temporalment fins a trobar una solució a la lesió.

«No sé què passarà després d'aquest torneig, quan acabi us ho explico», assegurava als mitjans fa només uns dies. Davant de tanta incertesa, professionals del seu equip han enviat un missatge tranquil·litzador.

Primer pla de Rafa Nadal.
Rafa Nadal es retirarà temporalment de la competició   | CatalunyaDiari

«És una lesió important, crònica, però crec que podrà fer vida normal quan es retiri», explicava un. «No podeu estar negatius pensant que deixarà el tennis. Després del partit contra Djokovic s'ha aixecat amb una mica de dolor, però es podia moure bé», tranquil·litzava.